Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 29

Wątek: Spotkanie terrarystow w trojmiescie

Mariusz Sekściński
    Guest

Re: Spotkanie terrarystow w trojmiescie

Witam.
    Mieszkam w Gdyni jestem za spotkaniem w Sopocie.
    Mila plaża no i jakby srodek 3miasta.
    mam tylko prosbe aby powiadmic zainteresowach o terminie zlotu poprzez e-mail.

[RED-689]
    Guest

Pomysle... Wszystko zalezne od tego co bede mial w pracy. Pozatym przydal by sie tez jakis namiar na hotel w Sopocie.

Sebastian Wolf
    Guest

ej ludzie piszę sie na to ale na pewno nie do zoo...
    chcecie mieć wrzody żołądka widząc te biedne zwierzaki czy z miłą atmosfer`a sie spotkać??

proponuje plaże na Stogach ... bardzo dobre wychodzą tam libacje alkocholowe <na wydmach> więc napewno i mała zbiórka terrarystów sie uda.

Witam grupowiczow po dlugiej ciszy
    Termin spotkania prawdopodobnie bedzie przypadal 20.06 (piatek) lub 21.06 (sobota) o godz. 19-tej na plazy w Sopocie niedaleko monciaka (chyba z prawej str. patrzac na morze). Termin nie jest jeszcze w 100% pewny wiec prosze sie upewnic/sprawdzac. Moge poinformowac na gg lub e-maila osoby ktore sa na modemach co by ulatwic im zycie, ale wczesnij prosze do mnie napisac.
    Zapraszam wszystkich chetnych!

Pozdrawiam!
    Dawid
    Kameleon
    3City
    gg1653654

Termin spotkania przenosimy na 4 lub 5.07 a godz. nie jest jeszcze do kaca uzgodniona. Wszystko zalezy od niespodzianki jaka moze bedzie w tym dniu Prosze do odwiedzania tego postu gdyz moga powstac jakies zmiany do tego czasu.

Looo
    Guest

Hejo To juz po sesji, wiec ja sie tez pisze Do zobaczenia wszystkim

Hej!
    Piszę się na to, jeśli wypadnie w sobotę. Będę musiała dojechać z Gliwic (na Śląsku), co troszkę mi zajmie. Na dodatek pracuję, w piątki również.
    Nie chcę do zoo......jest przygnębiające.....Poza tym mam zoo w domu
    Więc do zobaczenia w Sopocie!

No widze ze juz troche oficjalnych ludzi jest, wiem ze sa tez ludzie bez neta dla tego sie nie wpisali. Robi sie mila gromadka

Kurcze, okazalo sie, ze w sobote (5) rano bede wyjezdzał z kraju na weekend(. Jezeli spotkanie odbędzie sie w piątek to przyjdę, a jezeli w sobotę, to wypijcie za mnie. Mam nadzieje, ze na tym jednym spotkaniu się nie skończy, bo w wakacje to moza i co tydzień, albo częscie się spotykać.

Witam grupowiczow
    Co raz blizej do spotkania.
    Termin spotkania 5.07 (sobota) o godz. 14-tej lub 17-tej. na plazy w Sopocie niedaleko monciaka z prawej str. patrzac na morze.
    Zapraszam wszystkich chetnych!
    Co do godziny prosze o wypowiedzenie sie grupowiczow w celu uzgodnienia!

Pozdrawiam!
    Dawid
    Kameleon
    3City
    gg1653654

Uprawnienia umieszczania postów