-
Re: Spotkanie terrarystow w trojmiescie
Witam.
Mieszkam w Gdyni jestem za spotkaniem w Sopocie.
Mila plaża no i jakby srodek 3miasta.
mam tylko prosbe aby powiadmic zainteresowach o terminie zlotu poprzez e-mail.
-
Pomysle... Wszystko zalezne od tego co bede mial w pracy. Pozatym przydal by sie tez jakis namiar na hotel w Sopocie.
-
ej ludzie piszę sie na to ale na pewno nie do zoo...
chcecie mieć wrzody żołądka widząc te biedne zwierzaki czy z miłą atmosfer`a sie spotkać??
proponuje plaże na Stogach ... bardzo dobre wychodzą tam libacje alkocholowe <na wydmach> więc napewno i mała zbiórka terrarystów sie uda.
-
Witam grupowiczow po dlugiej ciszy
Termin spotkania prawdopodobnie bedzie przypadal 20.06 (piatek) lub 21.06 (sobota) o godz. 19-tej na plazy w Sopocie niedaleko monciaka (chyba z prawej str. patrzac na morze). Termin nie jest jeszcze w 100% pewny wiec prosze sie upewnic/sprawdzac. Moge poinformowac na gg lub e-maila osoby ktore sa na modemach co by ulatwic im zycie, ale wczesnij prosze do mnie napisac.
Zapraszam wszystkich chetnych!
Pozdrawiam!
Dawid
Kameleon
3City
gg1653654
-
Termin spotkania przenosimy na 4 lub 5.07 a godz. nie jest jeszcze do kaca uzgodniona. Wszystko zalezy od niespodzianki jaka moze bedzie w tym dniu Prosze do odwiedzania tego postu gdyz moga powstac jakies zmiany do tego czasu.
-
-
Hej!
Piszę się na to, jeśli wypadnie w sobotę. Będę musiała dojechać z Gliwic (na Śląsku), co troszkę mi zajmie. Na dodatek pracuję, w piątki również.
Nie chcę do zoo......jest przygnębiające.....Poza tym mam zoo w domu
Więc do zobaczenia w Sopocie!
-
No widze ze juz troche oficjalnych ludzi jest, wiem ze sa tez ludzie bez neta dla tego sie nie wpisali. Robi sie mila gromadka
-
Kurcze, okazalo sie, ze w sobote (5) rano bede wyjezdzał z kraju na weekend(. Jezeli spotkanie odbędzie sie w piątek to przyjdę, a jezeli w sobotę, to wypijcie za mnie. Mam nadzieje, ze na tym jednym spotkaniu się nie skończy, bo w wakacje to moza i co tydzień, albo częscie się spotykać.
-
Witam grupowiczow
Co raz blizej do spotkania.
Termin spotkania 5.07 (sobota) o godz. 14-tej lub 17-tej. na plazy w Sopocie niedaleko monciaka z prawej str. patrzac na morze.
Zapraszam wszystkich chetnych!
Co do godziny prosze o wypowiedzenie sie grupowiczow w celu uzgodnienia!
Pozdrawiam!
Dawid
Kameleon
3City
gg1653654
Uprawnienia umieszczania postów