-
-
Re: Spotkanie terrarystow w trojmiescie
-
hej hej ja chce z wami na plaże )) pisze sie na to. Na 100% jeśli pujdziecie ide z wami !
-
Przyłącze sie do was mi sopot pasuje bedzie extra
-
Heh, Sułek w pospieszny i do Trojmiasta )
Ja się oczywiście piszę na to, tak jak wczesniej ustalalismy. Proponuje się troszke wstrzymac jeszcze z terminem do czasu zakonczenia roku na PG. Wiadomo, ze tam wszystko sie najpozniej konczy, wiec wtedy juz chyba bedą wszyscy wolni.
Sopot moze byc, chociaz nie znam dobrze tamtejszego klimatu (wieczor+plaza). Jesli plazowy klimat jest taki jak w Gdyni, to b. miło, a jesli nie, to proponuje Gdynię i wieczorne piwko na plazy.
Pozdrawiam.
-
Hariwybralem sopot bo lezy po srodku miedzy Gdynia a Gdanskiem. Pozatym mam dobre wspomnienia z Sopotu Pozatym na plazy mozna pic (to na co kazdy ma ochote) a w Gdansku jest to karalne!
-
Druga wersja jaka przyszla mi do glowy to to ze mozemy sie spotkac np. w Oliwie na petli tramwajowej i pojechac cala brygada do Zoo Oliwskiego. Udostepniona jest dalsza czesc gadziarni i ptaszarni co mnie bardzo cieszy
Termin spotkania przypada mniejwiecej na koniec czerwca tak zeby wszysty byli wolni od obowiazkow szkolnych
-
Black nie w oliwie !!! Tam jest do dup...!!!
Lepsza jest plarza !!!
-
Wszystko jest do ugadania. Daje wolna reke i zobaczymy co powie wieksza czesc gronowiczow
-
NIEEEEEEEEEEEE !!!! nie Oliwa nie Zoo !! Zoo jest do bani !!! Byłem ostatnio !!! Węże sie tam męczom, jaszczurki mają pyski uszkodzone !!! Niewarto ! Plaża lepsza i można pić co sie chce DDD !
Na plażę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Druid_SQAD RULEE
Uprawnienia umieszczania postów