Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 29

Wątek: Spotkanie terrarystow w trojmiescie

Mieszany widok

Spotkanie terrarystow w trojmiescie

Witam wszystkich
    Od jakiegos czasu po za forum poruszam z ludzmi temat o spotkaniu terrarystow w trojmiescie. Nie ma konkretnego planu wiec jestem otwarty na propozycje Myslalem o spotkaniu sie w Sopocie na plazy w jakis weekend ,godz i dzien do ustalenia. Osoby chetne do spotkania niech sie wpisza dla potwierdzenia brzybycia tu pod tym postem (prosze o nie pisanie bezsensu postow!)

Wiecej info mozna sie dowiedziec i ustalic ze mna tu, email lub gg.

Pozdrawiam!
    Dawid
    Kameleon
    3City
    gg1653654 (jesli nie bede dostepny to i tak odpowiem)

sułek_
    Guest

Re: Spotkanie terrarystow w trojmiescie

Z CHĘCIĄ

Kendzierzawiec
    Guest

hej hej ja chce z wami na plaże )) pisze sie na to. Na 100% jeśli pujdziecie ide z wami !

Przyłącze sie do was mi sopot pasuje bedzie extra

Heh, Sułek w pospieszny i do Trojmiasta )
    Ja się oczywiście piszę na to, tak jak wczesniej ustalalismy. Proponuje się troszke wstrzymac jeszcze z terminem do czasu zakonczenia roku na PG. Wiadomo, ze tam wszystko sie najpozniej konczy, wiec wtedy juz chyba bedą wszyscy wolni.
    Sopot moze byc, chociaz nie znam dobrze tamtejszego klimatu (wieczor+plaza). Jesli plazowy klimat jest taki jak w Gdyni, to b. miło, a jesli nie, to proponuje Gdynię i wieczorne piwko na plazy.
    Pozdrawiam.

Hariwybralem sopot bo lezy po srodku miedzy Gdynia a Gdanskiem. Pozatym mam dobre wspomnienia z Sopotu Pozatym na plazy mozna pic (to na co kazdy ma ochote) a w Gdansku jest to karalne!

Druga wersja jaka przyszla mi do glowy to to ze mozemy sie spotkac np. w Oliwie na petli tramwajowej i pojechac cala brygada do Zoo Oliwskiego. Udostepniona jest dalsza czesc gadziarni i ptaszarni co mnie bardzo cieszy
    Termin spotkania przypada mniejwiecej na koniec czerwca tak zeby wszysty byli wolni od obowiazkow szkolnych

Black nie w oliwie !!! Tam jest do dup...!!!
    Lepsza jest plarza !!!

Wszystko jest do ugadania. Daje wolna reke i zobaczymy co powie wieksza czesc gronowiczow

Kendzierzawiec
    Guest

NIEEEEEEEEEEEE !!!! nie Oliwa nie Zoo !! Zoo jest do bani !!! Byłem ostatnio !!! Węże sie tam męczom, jaszczurki mają pyski uszkodzone !!! Niewarto ! Plaża lepsza i można pić co sie chce DDD !
    Na plażę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Druid_SQAD RULEE

Uprawnienia umieszczania postów