-
"klient"
tekst z cyklu "przychodzi packer do sklepu":
- Co tam grzebiesz? - pyta mnie.(dość niegrzecznie - nie jestem jego koleżanką)
- Przekladam patyczaki. - Odpowiadam średnio uprzejmie.
- Trzeba być skończonym kretynem żeby trzymać w domu coś takiego. - (mam już wkurwa powoli)
- Pan chce mnie obrazić? - pytam spokojnie.
- Pani tym tylko handluje.
- A w domu już nie mogę mieć? - jestem nadal spokojna.
- Ty to masz chyba patyk zamiast mózgu!!! - (ciekawe stwierdzenie)
Po namyśle koleś dodaje:
- Nawet nie patyk tylko GÓWNO!!!
Nie no ja przepraszam. Kultura.....
-
Re: "klient"
No cóż... Też na siłowni takich debili spotykam ale większości się mój regius podoba.
-
Gratuluje!!!!! To trzeba mie nerwy ze stali i by na prawde kims, zeby na takie cos odpowiedziec spokojnie!!! podziwiam
-
-
nietylko parapety ale i pachołki, krawężniki i słupki kilometrowe )))))))
-
Hi hi szkoda że tak daleko taka obsługa Amaranto z miłą chęcią bym odwiedzał ten sklep i gratuluje spokoju. Ja już się przyzwyczaiłem, że mam niepokoleji w głowie trzymac takie owady. Choc co nie którzy zmienili zdanie jak zobaczyli Australijskie straszki które trzymam w pracy, ale nie dziw się koks rozum odbiera. Życzę inteligentniejszych klijentów i spokojnej pracki.Pozdrawiam Marek
-
- Trzeba być skończonym kretynem żeby trzymać w domu coś takiego
A ja bym powiedziała:
- trzeba być skończonym kretynem żeby dać sobie tak mózg zlasować ...
Ale niniejszym gratuluję powagi, zimnej krwi i nerwów ze stali ...
-
Ale masz stalowe nerwy mnie by już krew zalała
-
Nic sie nie martw Amaranta, nic nie poradzisz ze są wsrod nas ludzie i taborety, tylko to jest takie przykre ze tacy ludzie ze zwierzat odruzniaja koty i psy a nie maja pojecia ze istnieje swiat terrarystyki (napewno nie wiedza co to jest terrarystyka)
Pozdrawiam BoNo
-
Gratuluje nerwów ze stali.
A tu mały off topic:
Dzisiaj byłem w zoologicznym i zacząłem ochrzaniać kolesia od gadów (KAKADU w Arkadii) bo były trzymane stepniarki egipskie z małymi brodaczami a do tego (uwaga) gekon lamparci. Załamałem się. A takie małe pytanko: czy anolis zielony powinien mieć świetlówkę ?? Pytam się bo nie wiem czy dobrze zrobiłem ochrzaniając również za brak świetlówki u anolisa
Uprawnienia umieszczania postów