Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Wątek: Leon;(;(;(;(

Coguar
    Guest

Re: Leon;(;(;(;(

a ja mowie bys go sprzedal jesli on ci sie nie podoba bo stracil ogon to wedlog mnie jestes nie odpowiedzialny i nie powinienes miec zadnego zwierzaka prucz chomika

Coguar to tobie sie tak wydaje! Juz powiedzialem ze Lega Nie sprzedaje i kupuje mu patrnerke!!

Zajmij się jednym legwanem a dobrze, bo z tego co piszesz nie bardzo Ci to wychodzi i niewielkie masz pojęcie nt hodowali tych zwierząt. Najmniej rozsądnym rozwiązaniem będzie dokupienie drugiego legwana,bo jak widać nie dajesz sobie rady posiadając jednego..

Więcej odpowiedzialności i rozsądku na przyszłość życze.

Coguar
    Guest

mag11 mam to samo zdanie choc szkoda lega wedlog mnie bo koles to dziwny jakis

Coguar jezeli tobie sie wydaje ze jestem dziwny to sie grubo myslisz! Potrafie zadbbac o dobro zwierzakow ktore hoduje! Zwierzaki maja u mnie wszytko czego potrzebuja! Tak jak juz powiedzialem i nie zmienie zdania Leon Zostaje u mnie!! Ogon widac ze juz sie ladnie gio. Narazie nie mam funduszy nna 2 lega gdyz zrobilem dopiero terra dla gekow lamprcich i zbieram na zwierzaki! pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów