-
-
Re: Leon;(;(;(;(
Moja rada nie sprzedawaj go i opiekuj sie nim dalej!! mialem podobne zdazenie ale legwan puscił ogon sam!! po 2 mieciacach odrosło 2cm!!
-
Zawsze przestrzegam przed wynoszeniem legwanów na dwor luzem. Czy w końcu udało się złapać maluszka?
-
Jak wyżej! Nie sprzedawaj legwana! Opiekuj się nim teraz! załatw sterylne terrarium i pamiętaj że nie możesz doprowadzić do zakażenia! Teraz jesteś mu najbardziej potrzebny!
-
-
Jeśli go sprzedasz, będzie do nieodpowiedzialne z Twojej strony - opiekuj sie nim dalej a jeśli ogon ładnie odrośnie będziesz miał satysfakcje że sie przyczyniłeś do poprawnego odrostu
-
-
na zaznaczonym miejscu widac jak odrasta ogon u mojego legwana!! sorki za slaba jakosc!
-
Troche mnie dziwi twoje podejście
legwan sie zepsuł to go wymienie na nowego,to twój zwierzak i powinieneś sie nim opiekować,szczególnie teraz
a to że tak sie stało a nie inaczej...zdarza sie najlepszym
-
Uważam tak jak SpN. Nie rozumeim poprostu. Z Twojej winy odpadł ogon więc chyab jesteś winien swojemu legowi dobrą opiekę,sprzedając go najprawdopodobniej skazesz go na gorszy los niż był u Ciebie. To tak jakby mama Ci obcięła palca i stwierdziła ,że chciała mieć zdrowego synka i by Cie zamieniła w domu dziecka;/
Uprawnienia umieszczania postów