-
Nie chce go zabić bo może linieć:/
Słyszałem że pająki wyliniej i nie moż nim przeszkadzać ja mam swojego w czarnym opakowaniu po kliszy i nie widze go.Jest on mały(ze 1,5cm) to może często linieć co zrobić żeby mu w tym nie przeszkadzać,bo jeżeli nie będe wiedział że linieje i podam mu coś do jedzenia i go zabije??co zrobić wymienić na przezroczysty pojemnik??Prosze o pomoc!! I z góry dziękuje!! !!
-
Re: Nie chce go zabić bo może linieć:/
Przede wszystkim musisz wiedzieć czy zbliża sie do wylinki Czyli, nic nie je, stał sie ciemniejszy i odwlok jest o wiele wiekszy, wrecz tlusty. Wtedy nie ma sensu podawać mu pokarmu, gdyż i tak go nie zje. A jaki mu podajesz pokarm??
-
-
hehe tlusty to nie chodzi ze jest duzy tylko sie swieci :P tak jaby tluste wlosy...
-
I jest większy, niż zazwyczaj, także jest duży... Mi nie musisz tłumaczyć, gdyż podstawy nie są mi obce.
-
Najpierw niech sie zaklimatyzuje w nowym otoczeniu, poczytaj faq, i nie dawaj mu jakiś żywych pokarmów najlepiej, chybą że jakiś mały, L1 to jeszcze knypek i niewiadomo czy sobie poradzi, chyba że dawałbyś mu pinke, choć tez radze martwa, gdyz wkopie sie w ziemie i dupaa...
-
-
Sałatka rybna jest pyszna.......
-
Z tego co się orientuję smithimen to maze uzupełnił jedynie twoją wypowiedź żeby była nieco bardziej zrozumiała dla Adriano :-)
Uprawnienia umieszczania postów