Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: inneczasy lub inny moderator - nie kasuj !!!

Mieszany widok

mongothealien
    Guest

inneczasy lub inny moderator - nie kasuj !!!

to jest mój drugi post dotyczący tego samego tematu, ponieważ poprzedni został usuniety poprzez jakiegoś nadgorliwca bez podania jakiegokolwiek powodu (pozdrawiam).

mam dorosłego samca nie objętego jakąkolwiek ochroną w polsce, nie znajduje się on również na liście konwencji,
    jest poprostu żadko spotykany w polsce, mówie o Holothele incei.

mam dorosłego samca (nie jestem w stanie określić jak długo jeszcze pożyje), z napełnionymi bulbusami, którego zamienię za połowę larw z kokonu zapłodnionej przez niego samicy.

proszę również osoby, które nie posiadają tego pająka o jakiekolwiek namiary na dorosłą samicę tego gatunku.

mam nadzieję, że poprzez wspólne działanie, przyczynimy sie do zwiększenia populacji tych pieknych, małych, szybkich i pięknie ubarwionych pajaków w tym kraju.

do moderatorów: nim zamkniecie z jakichkolwieh powodów ten topic, proszę o maila zawierającego konkretne przyczyny zamknięcia wątku (proszę o nie powoływanie się na punkt phantom nr:15 regulaminu).

pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzi.

Mysza1983
    Guest

Re: inneczasy lub inny moderator - nie kasuj !!!

" Zastrzegamy prawo do moderowania, kasowania wypowiedzi użytkowników korzystających z naszych list dyskusynych bez podania przyczyn."
    http://www.terrarium.com.pl/forum/rules.php

Ophidia
    Guest

Re: inneczasy lub inny moderator - nie kasuj !!!

Mysza w takim razie napisz w jakiej kategorii powinien znajdować się ten post ?

Uprawnienia umieszczania postów