-
Re: Pajaki!!!!!
Dobra nie bede urzywal wykrzyknikow nastepnym razem. A wtedy tylko chcialem zaznaczyc co pisze w opisie. Ja mam wlasnego kedziora i nie przegradzam go tektura bo mam jednego. Tylko napisalem historie mojego kolegi a ze on byl na tyle glupi ze przegrodzil go tektura to juz nie moja sprawa. Jest temat przykre doswiadczenia to napisalem. I nie wiem czym Cie rozbawilem tak. Moze dla Ciebie to jest blacha sprawa ale pajak pajakiem i czy on jest za 20 czy za 250 zloty to zawsze jest stracenie jednego ze swoich pupili.
-
Jesli ktos szanuje życie swoich pupili to nie odgradza ich od siebie tekturką.To czy pająki są Twoje czy kolegi nie ma w tym momencie znaczenia,a rozbawiła mnie tylko ta tekturka,i Twoja usilna chęć podciągnięcia rzeczywistosci pod okreslony scenariusz.(wyjasnie aby było prosciej-pomyslales ze będzie z tego kokon,choc kazdy kto zna sie na rzeczy powie że nie będzie).
Po prostu pomysl z tekturą był beznadziejny,mysl o kokonie nierealna,wiec wypada chyba byś zgodził sie z osobami którzy wiecej od Ciebie wiedzą na ten temat(skoro moje zdanie masz za nic to poczytaj co Avicularia napisała)
Przyznam ze wartosc pająka nic tu na rzeczy nie ma ,choc lepiej stracic takiego za 20 zl niz takiego za 250 zl.
To juz mój ostatni post w tym temacie,było miło ale pora zakończyc bezowocną dyskusje
-
Ja nie napisałem ze Twoje zdanie nic dla mnie nie znaczy. Tylko poprostu chcialem byc pewny. Wiadomo ze jestescie ode mnie lepszymi i bardziej doswiadczonymi hodowcami bo ja mam jednego i jak narazie pierwszego pajaka. Moze dyskusja sie potoczyla nie w tym kierunku ale mam nadzieje ze innym razem bedzie lepiej. Jezeli Cie urazilem to moge Cie oficjalnie przeprosic! Dobra mozemy skonczyc ten temat. Dzieki za wszelakie uwagi i rady.
-
ok,nie uraziłeś mnie.Przepraszać nie ma za co,bo forum jest od tego by wyrażać opinie,czasem nawet w burzliwy sposób.Dyskusja potoczyła sie tak jak sie potoczyła i nikt do nikogo nie powinien miec pretensji,ja bynajmniej nie mam.Więc ostatecznie Michale zakończmy ten temat.Mam nadzieję ze dowiedziałes sie już tego czego dowiedzieć sie chciałeś.
Życze powodzenia w dalszej hodowli.
-
Poecilotheria waski
Guest
Jakie sliczne zakonczenie
-
Tez myśle ze zakończenie wyszło najlepiej
-
No zakończenie jest najlepsze :-)
-
michale jeśli na odpowiedz doświadczonego hodowcy odpowiadasz ,że jest inaczej i masz pretensje że Robert odpowiada na Twoje pytania a tym chce Ci pomóc
to nie wiem co tutaj na forum robisz.
-
ja wcale nie napisalem ze sie nie zgadzam tylko wstalwilem krotka czesc opisu. a opis o pajaku tez pzecierz musial napisac ktos dobrze doswiadczony,
-
a zakonczenie tez mi sie podoba ;-)
Uprawnienia umieszczania postów