-
Pajaki!!!!!
To jest historia mojego kolegi! Miał dwa pajaki w jednym akwarium! To były kedziory! Oczywiscie miały przegrode z dosc grubej tektury! To była raczej parka! Samica po 10 L a samiec po 8/9 L! raczej po 9 ale to nie jest pewne! Wczoraj zobaczył ze nie ma samca! pierwsza mysl ze uciekl ale gdy zobaczyl dziure w tekturze od raz wiedzial ze został zjedzony przez samice! Dowodem jeszcze było to ze resztki nog lezaly na podlozu! A i mam do was takie pytanie! Myslicie ze przed zjedzeniem doszło do kopulacji?
-
-
Re: Pajaki!!!!!
pajączki zamłode żeby liczyć tutaj na jaką kolwiek kopulacje.
zresztą kto daje przegrode z tektury :/
-
Ale samiec próbując pokonaćprzegrodęmusiał mieć jakiś cel nie?? Samce modliszki gdy sągotowe do kopulacji i czują feromony wydzielane przez samicę nerwowo szykają wyjścia żeby siędo niej przedostać. MAichał,ile on jużtrzymał tak te pająki?? Czy takie kupił i zdażyło sięto niedługo po zakupie??
-
jak byś dał pająkowi jedną ścianke w terra z tektury też by ci wkońcu przegryzł bez wiekszego powodu.poprostu chciał zwiać
albo wyczuwal jakies drgania ze cos lazi to chcial sie dostac tam
-
Pajaki byly tak razem okolo 1,5-2 miesiace!
-
Wiesz ja miałem akwarium z kosztniczkami niby wszystko przegryza a były przkryte mocnątektura i nic.Zyły2 miechy ażw końcu jope wygryzły
-
Ale co myslicie ze doszlo do zaplodnienia?
-
-
samiec byl albo l8 albo l9 ale raczej l9 czyli wg opisu byl juz dojrzaly!! a samica l10!
Uprawnienia umieszczania postów