-
Boehmei
tak wlasnie ona mi zwiala wczoraj w nocy:/ moze w znacie jakies pulapki moze cos wymyslicie, razem z mauer'em i usamom przesukalismy caly ale to caluski dom i nic
-
Re: Boehmei
wysyp na jakas duza kartke wlokno kokosowe. zraszaj codziennie woda i ogrzewaj lampka. daj jakas kryjowke. wloz w jakas szpare czy co:]. pajaki ciagna do miejsc cieplych, wilgotnych.
-
Były jużpodobne rady na forum : wysyp w paru miejscach wilgotny torf,możliwe że przyjdzie szukacjąc odpowiednio wilgotngo miejsca. Poszukaj jeszcze raz baaaaardzo dokładnie,zdarzały sięprzypadki że po przeszukaniu całego mieszkaniu w poszukiwaniu pająka właściciel stwierdził że pająk siedział za terra... Sprawdźdokładnie w łazience - mógł przyjść za wilgocią.
-
hehe dzieki L3 poszukamy go i ze m,nie nie zbesztaliscie:d
-
takiego maluszka bedzie trudno znalezdz ale wszystko jest mozliwe
-
Wezne sprubuje z ta pułapka moze cos sie uda :/
-
-
brachypelmy sa takie ze lubia kopac (młode) norki wiec jak napisales ze lekko sprawdziles, to ja na twoim miejscu bym przekopal caly ten torf aby go znalesc!!
jak jednak go tam nie bedzie to szukaj w cieplych i wilgotnych miejscach...chodzbys mial martwego go znalesc (bo ja nie chcialbym zeby mi gdzies pajaczek w domu lezal) )
-
Ja przy okazji mam pytanie. Dzisiaj uciekł mi kędzior L8/9 , a mam w domu dwa psy i kota Czy ewentualne ukąszenie bardzo zaszkodzić moim zwierzakom? I co zrobić w przypadku takiego ukąszenia ?
-
mysle ze im sie nic nie stanie, ale za to pajaczkowi moze, bo kot moze go powaznie uszkodzic (watpie czy kedziorek bedzie sie bronil)
szukaj go....
Uprawnienia umieszczania postów