Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: ZOONATURA M! Kraków

ZOONATURA M! Kraków

Wchodze do sklepu i widze. Karolińskie anolisy w malutkim terra z malutką zarówką i bez UV, a boa z UV bez zarówki. podchodze do sprzedawcy i mówie: panowie wypadało by zamieńić oświetlenie temu Boa z UV na prominnik , a Anolisom na UV. Zero reakcji, wzruszyli ramionami i poszli sobie coś tam układać.

DEBILIZM WIELKI!!!!!!!

MaueR
    Guest

Re: ZOONATURA M! Kraków

~W ZoOnatura nie bylem ale sie z toba zgodze takie cos jest KARYGODNE!zrobiles gut ze ich zbeształes , podasz adres zaglądne do tego sklepu .

Owszem pati1 postąpiłą bardzo słusznie,ja zawsze jak jestem w zoologu i widze jakąś chorobę u ryb,to powiadamiam sprzedawce. Gościu jak siedzi za ladą potrafi nie zauważyć jak mu sie w akwariach szerzy epidemia rybiej ospy :/

Tak to jest,zwlaszcza ze dosyc czesto zatrudniaja ludzi ktorzy nie wiedza co jest grane

Wystarczy,że sie jest córką bratowej,syna ciotki,właściciela kwiaciarni,którego daleki kuzyn ma welona w szklanej kuli,no i sie ma znajomości :/

Dla zainteresowanych podaje adres
    Zoonatura
    Kraków centrum M1
    al. Pokoju 67

Moze jak zrypie ich kilka ludzi to sie opamiętają, a może arypać właściciela???

kto sie bedzie do wlasciciela do Wawy wybieral ))?

ech znow psuja opinie sprzedawcom sklepow zoologicznych...

hehe no to ja niedawno do sprzedawcy zagadalem (widzieliscie kamki i agamy blotne) czemu swietlowka jest za szyba ? a chlop do mnie ze niemaja takich oprawek , a jaszczurka nic sie niedzieje bo uvb przechodzi przez szybe a uva noie !!!!no to ja mu na to ze uvb nie przechodzi i jaszczurki beda mialy krzywice i zdechna,chlopa zmulilo i mowi do mnie ze one i tak sa na sprzedaz.Przeciez do tego czasu jak ktos kupi agme blotna z rozwalonym pyskiem zaa 500 zł to ona wczesniej zdechnie:/
    to bylo 3 tygodnie temu a do tego czasu nic sie niezmienilo:/

Jeśli chodzi o M1 w Krakowie to nigdy nie było tam osoby znającej się na gadach. Odkąd pamiętam zawsze miały tam złe warunki

Uprawnienia umieszczania postów