-
smiec blondi
Niedawno kupiłem Blondi L9, wszystko było ładnie pięknie, dzisiaj rano zagladam do tarrarium i patrze moja Blondi leży na plecach i sie nie rusza padła
-
Re: smiec blondi
chłopieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ten pająk linieje !!!!!!!!!!!!!!!
Nie ruszaj go !!!!!!!!!!!!!!!!
PS. Gratuluje wiedzy pajeczej :/ jesli go ruszałes to właśnie go zabiłeś ehhhhh szkoda że przez głupote hodowcy zginął pająk
-
nie no kolejny taki!! zostaw go.... nie ruszaj go ........ najlepiej nie zblizaj sie do niego!! jak padnie to tylko przez twoja glupote (co sie wiaze z niewiedza). szkoda ze taki pajaczek znalazl sie w rekach takiego wlasciciela
-
znowu to samo... myśle że przy wejściu na forum, najpierw powinien pokazywać się jakiś *epny banner z linkiem do FAQ....
-
A ja uważam, że to jakiś cieć robi sobie jaja.
-
Koleś to co napisał to jego 1 post na forum więc myśle że to ściema...
-
Damian nie powtarzaj po mnie ;P
-
KULTURY!
Widzę że nadal niektórym nadal brakuje kultury.
JAK MACIE TAK ODPOWIADAĆ JAK TUTAJ TO NIE ODPOWADAJCIE W OGÓLE.
Wasze odpowiedzi nic nie pomogły.
Który z was dał linka do opisu, dyskusji, lub faq. Który z was wytłumaczył spokojnie że popełniono błąd.
Nie jesteście jedyni na forum, jak nie umiecie normalnie pomóc to się nie udzielajcie. Zostawcie to innym.
Następne takie posty będę kasował bez powiadomień.
-
Re: KULTURY!
no tak...... ale tak prawda, ze przed kupnem jakiegos zwierzatka powinno sie chociaz cos przeczytac. a nie ze kupuje zwierzaczka a pozniej ma problemy bo on lezy na plecach i mysli ze zdech:].
-
Re: KULTURY!
Wytykanie komuś że nie wie co robić w momencie kiedy spytał na forum "co robić?" jest bardzo nie na miejscu.
Osoba pytająca wykonała pierszy krok w dobrą stronę, odnalazła to forum i zadała pytanie, oczekuje pomocy a nie opierniczu. Forum istnieje po to aby sobie pomagać.
Należy pomóc zdobyć wiedzę na temat tego zwierzaka. Nie trzeba od razu pisać wszystkiego w liście, ale pisanie "poszukaj sobie" jest niekulturalne i nie załatwi sprawy.
Wystarczy dać link we właściwe miejsce i sprawa załatwiona.
Uprawnienia umieszczania postów