Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Zlot PST 7-8 czerwiec`03

Zlot PST 7-8 czerwiec`03

W dniach 07-08 czerwca br. odbędzie się zlot PST nad jeziorem Firlej koło Lublina. Piękna okolica, cisza i spokój to główne atuty tego miejsca. Zakwaterowanie w domkach z łazienką lub na polu namiotowym. Osobom niezmotoryzowanym oferujemy pomoc w dotarciu na miejsce z Lublina.
    Można oczywiście przyjechać już w piątek (06.06.03), tak jak w ubiegłym roku.
    Szczegółowe informacje niebawem na stronie www.terrarium.org.pl

Zapraszamy wszystkich miłośników terrarystyki!

W tym roku organizowane będą także inne zloty PST. Szczegóły wkrótce na oficjalnej stronie PST.

Pozdrawiam
    Bartłomiej Gorzkowski
    Rzecznik Polskiego Stowarzyszenia Terrarystycznego

Tomek Tasior
    Guest

Re: Zlot PST 7-8 czerwiec`03

Jestem zainteresowany.Jesli mozesz to napisz jakie sa koszty takiej wyprawy (jestem z Łodzi).Napisz jak tam jest co i jak bo jeszcze nigdy nie bytłem na czym s takim.Takze pozdrawiam i odpisz cosik

Re: Zlot PST 7-8 czerwiec`03

Witaj
    Jaki koszt? Nocleg w domku z umywalką i lodówką to 17 zł od osoby za dobę. Dla osób które przyjadą w piątek koszt wyniesie więc 34 zł. Do dyspozycji jest też pole namiotowe.
    Jak jest na zlocie? Spotykają się ludzie z całego kraju po to by podyskutować, wymienić doświadczenia, a przede wszystkim miło spędzić czas w towarzystwie osób o podobnych zainteresowaniach. Zobacz sam jak było rok temu
    http://terrarium.com.pl/zloty/index.php?zlot=1

Pozdrawiam
    Bartek Gorzkowski

Uprawnienia umieszczania postów