Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: 11 letni Toke odszedl :(

11 letni Toke odszedl :(

Tak jak w temacie. Musialem uspic mojego 11 letniego Toke bo juz nie byl w stanie sam pokarmu zlapac, a jesli zlapal to nie mogl przelknac. Snuk zabral go i uspil. Zostala przeprowadzona sekcja, ktora wykazala ze toke mial nowotwor watroby i mial jakos nienaturalnie powiekszony przelyk i jeszcze innych odchylen od normy . Mialem go od 5 roku jego zycia, troche mi smutno ze go juz nie ma bo sie przyzwyczailem do niego. Mam teraz parke lamparich, ich zdjecia za w dziale "zdjecia" . Tylko jest problem hyhy , mama mowi ze toke byl ladniejszy ze fajniej polowal i fajne dzwiki wydawal jak sie mu w terra sprzatalo i ze ona chce znow toke hyhy. No to wsio co mialem do napisania :P. Moj toke dozyl sedziwego wieku i zycze wam aby wasze zwierzaki tez tak dlugo zyly.

Re: 11 letni Toke odszedl :(

przykro mi też naprawdę odejście zwierzaka to nie jest miłe i mam nadzieję że uda ci się dobrze wychodować lamparty rozmnażać je i trzymać aż do końca ich długiego żywota

oj Metalku Metalku..szkoda tokasa...ale i tak trzeba byc dumnym, ze tak dlugo u ciebie byl

(ps dzieki, ze mi sie wpisales i przypomniales )

no, to musisz zmienić liste gatunków w profilu szkoda gada.

Boże zwierzacy swiec nad dusza Toke najwyzesz kondolecje z powodu odejscia Twojego kochanego zwierzaka(dziecka)

Szkoda go i jestem pełen podziwu dla twojej mamy , że podobają jej sie takie stworki jakimi są jaszczurki

Moja też kocha moją jaszczure A to był samiec?

Tak to byl samiec. Teraz mam roczna parke lamparcich ale mama mowi ze chce spowrotem toke i musze zrobic nowe terra na toke.

Uprawnienia umieszczania postów