-
gitare na......
zamienie na jakiegos wezyka, terrarium 95/40/40 lub na sprzet dla weza. wiecej informacji, lub swoje propozycje na gg: 4275175. moge rowniez sprzedac gitare.
-
Re: gitare na......
napisz chociaż jaka to gitara, jaki model...
-
WSZELKIE PYTANIE NA GG POZDRAWIAM
-
Jest to gitara akustyczna (to samo co klasyczna tylko struny nylonowe byly zmieniane pomiewaz bardziej nadaja sie dla poczatkujacych). Jesli ktos chcialby zdjecie to prosze na gg badz maila.
-
mam takze oferte dla filatelistow.... znaczki klasery... jak ktos jest zainteresowany to na gg .
-
jestes wielki!!!!!!!!!!!!!!!!
twoja wykladnia na temat roznic w gitarach obalila moje wieloletnie doswiadczenie w tym kierunku...
oswiec mnie mistrzu od kiedy akustyka to to samo co klasyka? wystarczy spojrzec na budowe samego pudla zeby srednio inteligentna osoba zobaczyla roznice!
a metalowe struny w klasyce to zabojstwo dla gitary... klasyka ma delikatny wklejany mostek, ktory za nic nie wytrzyma naprezenia jakie maja struny metalowe. oslabiasz pudlo, deformujesz i tylko tracisz na brzmieniu!
teraz cytat mojego brata: "napisz kolesiowi, ze jest debilem" koniec cytatu
maly braciszek teraz wymiata na: ibanez s370 z wymienionymi pickupami na INVADER po mostkiem JAZZ NECK pod gryfem, wzmacniacz - fender hot rod deluxe i kaczusia jim dunlop jak chcesz wiedziec wiecej co mozna z gitara zrobic to...
-
tak mowil moj kolega ja sie na tym wogole nei znam :] wiec pretensje nei do mnei sorki za pomylke:].
A to moj cytat : "wali mnei to co ty myslisz na ten temat i twoj brat "
-
panowie zajebista sprawa znac sie na gitarze pozdro dla amatorow i bardziej w tajemniczonych :P:P na rozgrzewke zagrajmy wszyscy razem C a F F C a F F G a hehhe
Uprawnienia umieszczania postów