-
-
Re: Kędzior
chyba nieodpowiedzialny?
szukaj wszedzie . . . za szafami pod lozkiem itp itd
warto sprawdzic cieple i wilgotne miejsca
-
A mozliwe ze maly kędzior mógł wspiąć się gdzies wyzej?
-
Wszytko jest mozliwe!! Szukaj tak jak juz napisal Kaczi w wilgotnych i cieplych miejscach!! Ja mialem przygode z platusem ale moj jest L11 wiec bylo mi go latwiej znalesc gdyz rozmairy sa inne ale szukalem go 5 godzin i siedzial pod szafka, pozdrawiam i powiodzenia zycze
-
ja proponuje znalezdz na poczatek sprawdzic miejsca ktore sa blisko jego terra. ja juz zaliczelem 1 ucieczke. szukalem wszedzie, lecz po godzinie znalzalem go na jego terra;] taka sama sytuacje mial moj kolega.......wiec proponuje sprawdzic miejsca latwo dostepne i blosko terra
-
A moze sie zakopał w torfie!! bo mój caly czas siedzi zakopany mimo ze ma kryjówki na powierzchni
-
troche to mozecie uznac za smieszne ale kiedys patrze do terra ze zbozówka a jej nie ma no to mysle sobie ze moze sie zakopała szukam i szukam a tam nic wiec stwierdziłem ze zwiała przeszukałem cały pokuj i nadal nic nie znalazłem , usiadłem aby odpoczac patrze w strone terra a zbozóweczka wysówa głowe z ziemi w terra zdziwienie było ogromne bo przeciez przeryłem wszystko dokłądnie.
-
-
hmm? ja? aha, no tak - "cholera", wybacz jak cię uraziłem...
Terra wysypaem cały torf na tacę tak że była na całej powierzchni minimalna warstwa, nic Dzisiaj przeryłem cały pokój, łącznie z odsuwaniem mebli, itp. i nic pozostaje liczyc ze sam sie znajdzie - wielu tak znajdowalo swoje pająki :/
-
jak wiesz pajączki lubią ciepło a wic wez w kilku miescach w domu tam gdzie jest najcieplej (oczywiscie na podłodze) wysyp torf i połóz jakąs kryjówke ale trof musi byc wilgotny i czekaj z dzien z dwa moze przyjdzie do wilgotnej kryjówki i tam go znajdziesz
Uprawnienia umieszczania postów