-
Alterna
No i stało się :/ dzisiaj padł mi pierwszy i mam nadzieje ostatni wąz ... Lampropeltis alterna blairi. Niebyło zadnych oznak , wczoraj śmigałą po pudełku a dzisiaj patrze i sztywna , łuski ma wysuszone i szorstkie w dotyku ehhhh smutno mi
-
Re: Alterna
No, szkoda ile miała miesięcy/lat ? może to wada wrodzona.
-
mloda 40cm , czeska :/ Przez ten incydent kończe z planami hybrydyzacji lampropeltisów i zbozówek...
-
Przykro też padł mi węzyk i wiem jakie to uczucie, to nie była Twoja wina goblin zdarza sie, i teraz najgorsze co robisz to sie załamujesz kup nową z pewniejszego źródła (www.snakes.pl) i jedziesz dalej !
-
Może podczas inkubcji coś sie stało (obrócenie jajka) gady się wykluwają po czymś takim <czasami> ale najczęciej po jakimś czasie padają.
-
Oszalałeś! Plany to plany, zwłaszcza takie. Przykry incydent, ale bywa... Nie da się uniknąć takiej sytuacji, czasem coś pada... Planów nie zmieniaj, najwyżej odsuń je w czasie.
-
-
Acha mordd jak tam z twoimi hybrydkami ?? będzie coś z tego bo jak coś to wiesz , jakieś hybrydki by sie przydały mi Więc jak coś będzie to pomyśl o mnie
-
Na razie trzymaj kciuki
-
mordd a żebyś wiedział że trzymam tak że mi chyba odpadną z powodu takiego że krew niedopływa :P
Uprawnienia umieszczania postów