-
Boa na...
Boa constrictor młody samczyk około 70cm (w trakcie wylinki,kwestia 1-2 dni) łądnie ubarwiony (jasno)różowe przebarwienia na bokach.... mała ilośc kropek jak na kundelka :]
Czekam na jakieś propozycje tylko nie pajaki ,skolopendry , wije itp...
Gady i płazy :]
-
Re: Boa na...
goblin poczytaj moja ofertr zaiany z pajakami-moze chcesz tez zboza??
-
podej gg to sie dogadamy moge dac jakiegos kundelka albo jakiegos pajaka mam Brachypelma albopilosum L9 Brachypelma vegans L9 i grommostala rosea nie wiem ktura L ale jest juz duza samica
-
Moje GG 2759773 a czytać umiecie ??
Czekam na jakieś propozycje tylko nie pajaki ,skolopendry , wije itp...
Gady i płazy :]
Pisze że niechce pająków....
-
to zaproponuj dokladnie co chcesz jakis gatunek albo tego kundelka moge ci dac nawet dam ci 2
-
Gekony (lamparcie,gruboogonowe) lub coś z odmian barwnych zbozówek :]
Zgłaszajcie się na GG 2759773
-
no to goblin u mnie masz zboza 90 cm heteo na albino znajdziesz partnera albino i po klopocie!
-
josetsu odmiany barwne a nie normal :] a wogóle i tak za samego zboza bym sie niewymienił :]
-
"mała ilość kropek jak na kundelka"...... twoim zdaniem czyste populacje nie mają kropek?? co to wogóle za określenie kundel..... W Eurpie jest bardzo mało czystych B.c. imperator, troche więcej B.c.constrictor (ale czasem wymieszane populacjami). W USA jest jeszcze mnie czystych ras geogrficznych. Tam na constrictory mówia poprostu "common boa" a na c.constrictor "red tail boa"
-
coolary bo jest bardzo jasno ubarwiony i niema prawie wogóle kropek a kundelek bo kundelek... bo niejest czysty :]
Uprawnienia umieszczania postów