-
Zamienie 10 jaj Straszyków Australijskich na modliszki ...
Witam
Zamienie 10 jaj Straszyków Australijskich (są w 4 miesiącu ,,ciąży" więc w każdej chwili mogą zacząć się kluć) mają stała temperaturę, nie są zgniłe ani wyschnięte. Wymienie je chętnie na jakieś modliszki. Może byc jedna sztuka lub kilka. Czekam na propozycje.
UWAGA!!
Nie wysyłam - odbiór osobisty na terenie Warszawy, przy wymianie za modlichę.
Pozdrawiam
-
Re: Zamienie 10 jaj Straszyków Australijskich na modliszki ...
ej koleś chyba zwariowałeś nikt ci sie straszykammi i to w dodatku jajami(które niekoniecznie są zapłodnione) na modliszki chyba nikt taki nie jest
-
Witam
Chyba Ty zwariowałeś. Chyba nie masz nawet pojęcia ile jest gastrica warta??
Po prostu nie będę komentował. Po co piszesz takie bzdury jak nie masz o niczym kompletnie pojęcia??
Pozdrawiam
-
Witam
Poza tym po co mają być zapłodnione?? Widzę że hodujesz straszyki australisjkie ale chyba ani razu nie przeczytałeś opisu tego owada. Jest napisane: ,,jak nie ma samca, samica rozmnaza sie przez pareontonoze" (czy jakos tak (nigdy nie umiem tego napisać))
Pozdrawiam
-
Re: Zamienie 10 jaj Straszyków Australijskich na modliszki .
partenogenezę po polsku mozesz pisac- dzieworodnie
-
Witam
No właśmie
To chciałem powiedzieć :]
Pozdrawiam
-
ale może nie byc zarodka w środku ja kupiłem 10 jaj straszyków australijskich i były warte 5 zł a wiem ile może być warta gastrica bo sam widział ile jest warta od kumpla i napewno nie jest warta 10 jaj straszyków i nie pisz mi takich rzeczy jak nie wiesz bo przeczytałem akurat nie raz opis tego owada więc
-
ścinek, czemu ty tak się pieklisz??? L1 S.gastrica i jeszcze kilku innych popularnych gatunków można kupić 5 zł szt., a nawet taniej. Wystarczy poczytać ogłoszenia.
Sungaya
Uprawnienia umieszczania postów