Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Zdjecia!?

Zdjecia!?

Ja robiłem zdjecia pajakowi bez flesza! Alew pewnym momencie flesz blysnal! pajak przez dluzszy czas sie nie ruszal chociaz kolo niego chodzil swierszcz! Gdy chciałem zobaczyc co mu jest wzielem pensete i lekko dotknelem pajaka! Ten od razu sie rzucil na pensete! Mam pytanie czy zdjecia z fleszem przeszkadzaja pajakowi? A mam filmik jak sie rzuca na ta pensete jak by ktos chcial to moge wyslac na maila! Dzieki za porady i informacje!

Re: Zdjecia!?

nie przeszkadzaja ato ze pajak sie rzuca na pensete jest dosyc normalne

tylko ze moj pajak pierwszy raz sie rzucil! On jest doscy spokojny i plochliwy! A tak po za tym to jest kedzior czyli nie ma nic w sobie agresywnego!

Hysterocrates
    Guest

wyślij mi filmik będę wdzięczny.Hysterocrates@wp.pl

Nie mozesz uogulniac az tak bardzo i mowic ze to kedzior wiec nie ma w sobie nic agresywnego bo kedzior mojego kumpla jest bardziej agresywny od mojej geniculaty i murinusa razem wzietych:>

cześć błagam cię wyślij mi filmik

Sorki moj blad ale film ktory chce wyslac zajmuje 14 MB a moge wysylac tylko do 10 MB! Sory ale wczesniej nie wniknelem ile zajmuje i myslalem ze spokojnie wysle, ale niestety mimo checi nie moge! Pozdrawiam!

Black Rider
    Guest

Można go zmiejszyć np. W WIDNOWS MOVIE MAKER.
    Heh moze nie byl glodny, ptaszniki i tak sa prawie slepe wiec mysle ze to nie przez lampe.

Jak mi sie uda zmiejszyc to przesle wam!

Dobra zmniejszylem format troche skrucilem filmik ale w tym co ucielem nic sie nie dzialo czyli nie ma roznicy! Filmik wysle Hysterocratesowi i szajkersowi! Pozdrawiam!

Uprawnienia umieszczania postów