-
samica Creobroter i inne
Mam do wymiany samice imago modliszki Creobroter meleagris (możliwe że pictipennis ale kupiona jako meleagris), samca dorosłego anolisa zielonego, samca dojrzałego i świeżutkiego Avicularia versicolor, B.smithi L4-5, pluskwiaki Platymeris biguttatus, kilka niedojrząłych samic Sungaya inexpectata.
Zamienie na różne bądź sprzedam Kontakt tu albo e-mail najlepiej.
-
Re: samica Creobroter i inne
Cze, bylbys chetny jajeczkami phyllium giganteum?? za samice Creobroter meleagris . W jakiej cenie bylaby??
-
samica to ok 50zł ale jak z wysyłką by teraz było?? co prawda wysyłałem kilka dni temu samca rówenie delikatnego gatunku i doszedł cały ale to zawsze jest ryzyko. A jajka jak zniosą taką podróż??
-
zobacz czy interesowałoby Cię coś z mojego posta: <a href=http://www.terrarium.com.pl/forum/read.php?f=33&i=2875&t=2875>http://www.terrarium.com.pl/forum/read.php?f=33&i=2875&t=2875</a>
-
raczej dobrze zniosa podroz. abylbys zainteresowany??
-
no byłbym
a ile dostane za nią jajek?? I kiedy powinno się cos kluć??
-
A ile chcialbys jajeczek??
jesli dobrze zapakuje to jajeczka powinny przetrwac podroz.
zostaly zniesione w grudniu, dopiero co zaczela znosic.
po 5-6 mies cos sie kluje.
-
z tego co widziałem 10 sztuk to ok. 30zł. Tak więc za 50 wychodzi coś między 15 a 20 Ja też nie moge dać gwarancji że modlicha dojdzie cała. Staram się zawsze dobrze zapakowac, ale temperatura zawsze może zrobić swoje.
-
hmm, z tego co ja sie orientuje to stawka idzie po 35zł
wiec niech bedzie 15szt. jajeczek. co ty nato??
a masz moze zdjecie tej modliszki?? to mnie bardzi interesuje bo musze miec pewnosc ze jest to ten sam gatunek co ja mam, a ja mam samca Creobroter pictipennis.
masz gg??
moje 5036799
-
ej tełko! za jaki czas wykluje się coś z tych jajeczek? może chcesz się zamienić za młode cambridgei?L3-4?
Uprawnienia umieszczania postów