-
Re: czy to juz koniec
Dawno nie widziałam, aby ludzie na jakimś PROFESJONALNYM forum tak pięknie się wyzywali: idiota, głąb etc. Super!!! Chcę tylko zaznaczyć,że o poziomie forum świadczy poziom ludzi uczestniczących w nim...i poziom ich wypowiedzi.
Początkującemu...a właściwie gościowi można chyba było podać namiary na wątki, z których mógłby skorzystać, zamiast ścinać Go w dość niewyszukany sposób???
Tym bardziej, że kilka osób nie potrafiących panować nad emocjami wyrobiło pogląd na Nas - wszystkich tworzących to Forum i tu PROTESTUJĘ!!!!! Ja też tu bywam, więc w jakiś sposób tworzę to forum i nigdy nie wyzwałabym nikogo, a szczególnie takiego co pyta. Bo samo zadanie pytania i szukanie pomocy w momencie gdy ze zwierzakiem coś się dzieje ,odróżnia pytającego od tych , którzy siedzą i przyglądają się jak zwierzak się męczy.
Więc może, Koledzy, kupię sobie jakiegoś pajączka....i zapytam Was dlaczego tak leży na plecach...abyście mieli się znowu na kim wyżyć.
Pozdrówka!!!!!!
PS : fat_bart - cieszę się, że wiesz jak się pisze nie z czasownikami.... naucz się jeszcze, że imiona pisze się z dużej litery (np Paweł), a słowo pomóc - przez "Ó".
-
Heh, a nie wystarczylo tylko napisac "on ma wylinke czlowieku zostaw go w spokoju!"? Jak Gdanszczanka, a nie potem 10 postow typu "o ja, ale *****". Ogarnijcie sie ludzie
-
-
HMmmmm.... Jak już koledzy wyzej pisali to wylinka powinienes to wiedziec ale jeżeli nawet nie , to napewno nie jest powód aby odrazu chłopaka zmieszac zbłotem , wrzuccie na luz czasem to pomaga ^^
-
tez czytalem opis mojego pajaczka
ale na forum jestem 1 dzien i jeszcze nie czytalem zbyt wiele postow teraz wiem ze taki tematow jak moj to juz bylo kilka
-
Nefra - napisałem "pomuc" specjalnie w cudzysłowie, bo była to aluzja do pawla, gdybys czytala wszystkie posty w tym temacie to wiedziałabyś o co mi chodziło... Może masz i rację, że od wyzywania tutaj nic nie zdziałamy, w sumie zniżyłem sie do poziomu Bartasa, ale przez takich ludzi ("początkujących") bez grosza wiedzy, cierpią z tego wszystkiego najwięcej nasze zwierzęta, i powinno się ich karcić. Sam jestem początkujący, mam ptasznika od 3 tygodni, ale cały tydzień przed jego zakupem poświęciłem nabyciu jak największej wiedzy. Przeczytałem 2 razy FAQ, opisy wszystkich interesujących mnie pająków, studiowałem posty na forum, śledząc równocześnie nowe wątki...
ps. sorry za sklonowanie postów...
pozdrawiam
-
teraz jest juz L11
ma nadzieje ze nic mu nie bedzie
nigdzie nie jest napisane ( w opisach pojaka ) ze w czasie wyliki kladzie sie na plecach
dopiero na forum
dobra zamkanac ten temat
-
chłopie, widze ze dalej nie trafiłeś tam gdzie powinieneś
http://www.terrarium.com.pl/forum/faq/ptaszniki.php
przeczytaj zawartość tego linka z 2 razy najlepiej
pozdrawiam
-
fat_bart do mojego poziomu musiał bys się chyba raczej podwyższyć, bo jesteś pusty jak pudełko zapałek. Normalnie gratuluje że ty jesteś taki pewny siebie i taki "profesjonalny" terrarysta, bo mimo że jestem od Ciebie młodszy to jednak doświadczenie w terrarystyce mam większe, ( nie sugeruj się tutaj profilem gdyż go nie uzupełniam) i prosze żebyś nie drążył dalej tematu bo powoli zaczynasz przeginać.
-
wkońcu powiedziałeś coś mądrego
Uprawnienia umieszczania postów