Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 54

Wątek: czy to juz koniec

Nefra
    Guest

Re: czy to juz koniec

Dawno nie widziałam, aby ludzie na jakimś PROFESJONALNYM forum tak pięknie się wyzywali: idiota, głąb etc. Super!!! Chcę tylko zaznaczyć,że o poziomie forum świadczy poziom ludzi uczestniczących w nim...i poziom ich wypowiedzi.
    Początkującemu...a właściwie gościowi można chyba było podać namiary na wątki, z których mógłby skorzystać, zamiast ścinać Go w dość niewyszukany sposób???
    Tym bardziej, że kilka osób nie potrafiących panować nad emocjami wyrobiło pogląd na Nas - wszystkich tworzących to Forum i tu PROTESTUJĘ!!!!! Ja też tu bywam, więc w jakiś sposób tworzę to forum i nigdy nie wyzwałabym nikogo, a szczególnie takiego co pyta. Bo samo zadanie pytania i szukanie pomocy w momencie gdy ze zwierzakiem coś się dzieje ,odróżnia pytającego od tych , którzy siedzą i przyglądają się jak zwierzak się męczy.
    Więc może, Koledzy, kupię sobie jakiegoś pajączka....i zapytam Was dlaczego tak leży na plecach...abyście mieli się znowu na kim wyżyć.
    Pozdrówka!!!!!!
    PS : fat_bart - cieszę się, że wiesz jak się pisze nie z czasownikami.... naucz się jeszcze, że imiona pisze się z dużej litery (np Paweł), a słowo pomóc - przez "Ó".

Heh, a nie wystarczylo tylko napisac "on ma wylinke czlowieku zostaw go w spokoju!"? Jak Gdanszczanka, a nie potem 10 postow typu "o ja, ale *****". Ogarnijcie sie ludzie

FAT_BART wyczytałem że Paweł_t ma 25 lat co do bartesa sie zgodze ma 15 lat, ale to nie znaczy że to są głaby, owszem trudny wiek, sam mam 16 lat, ale mogę stwierdzić że nbardzo poświęćiłem się terrarystyce, choć mam narazie dwa gatunki. Zamierzam mieć trzeciego. Muszę przyznać że jak kupuje jakiegoś pająka to na początku staram się o nim wszystko wiedzieć, w dosłownym tego słowa znaczeniu. Polecam to wszystkim co zaczynają przygodę z terrarystyką. I warto czytać posty na forum, mi wiele pomogły, teraz marzę o h.maculacie ale nie wiem czy to wypali.
    Pozdrawiam wszystkich

Z góry przepraszam za moją zarozumiałość

HMmmmm.... Jak już koledzy wyzej pisali to wylinka powinienes to wiedziec ale jeżeli nawet nie , to napewno nie jest powód aby odrazu chłopaka zmieszac zbłotem , wrzuccie na luz czasem to pomaga ^^

tez czytalem opis mojego pajaczka
    ale na forum jestem 1 dzien i jeszcze nie czytalem zbyt wiele postow teraz wiem ze taki tematow jak moj to juz bylo kilka

Nefra - napisałem "pomuc" specjalnie w cudzysłowie, bo była to aluzja do pawla, gdybys czytala wszystkie posty w tym temacie to wiedziałabyś o co mi chodziło... Może masz i rację, że od wyzywania tutaj nic nie zdziałamy, w sumie zniżyłem sie do poziomu Bartasa, ale przez takich ludzi ("początkujących") bez grosza wiedzy, cierpią z tego wszystkiego najwięcej nasze zwierzęta, i powinno się ich karcić. Sam jestem początkujący, mam ptasznika od 3 tygodni, ale cały tydzień przed jego zakupem poświęciłem nabyciu jak największej wiedzy. Przeczytałem 2 razy FAQ, opisy wszystkich interesujących mnie pająków, studiowałem posty na forum, śledząc równocześnie nowe wątki...

ps. sorry za sklonowanie postów...

pozdrawiam

teraz jest juz L11
    ma nadzieje ze nic mu nie bedzie

nigdzie nie jest napisane ( w opisach pojaka ) ze w czasie wyliki kladzie sie na plecach
    dopiero na forum

dobra zamkanac ten temat

chłopie, widze ze dalej nie trafiłeś tam gdzie powinieneś

http://www.terrarium.com.pl/forum/faq/ptaszniki.php

przeczytaj zawartość tego linka z 2 razy najlepiej

pozdrawiam

fat_bart do mojego poziomu musiał bys się chyba raczej podwyższyć, bo jesteś pusty jak pudełko zapałek. Normalnie gratuluje że ty jesteś taki pewny siebie i taki "profesjonalny" terrarysta, bo mimo że jestem od Ciebie młodszy to jednak doświadczenie w terrarystyce mam większe, ( nie sugeruj się tutaj profilem gdyż go nie uzupełniam) i prosze żebyś nie drążył dalej tematu bo powoli zaczynasz przeginać.

wkońcu powiedziałeś coś mądrego

Uprawnienia umieszczania postów