-
Re: czy to juz koniec
Nie wiem, czy przez TAKICH POCZĄTKUJĄCYCH cierpią zwierzęta, bo Paweł właśnie, w momencie gdy bał się o zwierzaka zwrócił się o pomoc do "profesjonalistów".
A PROFESJONALIŚCI szybko mu pomogli, aby się zwierzak nie męczył, a chłopak nie denerwował, PRAWDA?????
ZAPRASZAMY WSZYSTKICH POCZĄTKUJĄCYCH - ŻYCZLIWI PROFESJONALIŚCI !!!
A w tym wątku WSZYSTKO przeczytałam i bardzo się zniesmaczyłam.....zastanawiam się się dlaczego Ci od gadów, Ci od płazów, Ci od rybek i Ci od sierściuchów nie zachowują się w ten sposób. Kilkakrotnie zadawałam im rózne pytania i jeżeli były już te tematy maglowane- momentalnie podawali mi, gdzie mogę znaleźć odpowiedź, potrafili nawet podać strony na których są zdjęcia w necie dotyczące tematu...
Wydaje mi się, ze pewne zasady zachowania na forum powinny obowiązywać.... wyzywajcie się na gg, a jeżeli ktoś pyta to udzielcie odpowiedzi - bo po to się pyta, a nie aby zostać zwymyślanym. Lepiej się nie odzywać niż pisać bzdury.
A początkującym każdy kiedyś był...jeżeli nie pytał fachowców - to jego błąd.
Forum nie jest po to aby starzy bywalcy rozmawiali o bzdurach, tylko też po to aby nowicjusze mogli zasięgnąć rady i doskonalić swoją wiedzę
Uprawnienia umieszczania postów