-
Re: czy to juz koniec
Dawno nie widziałam, aby ludzie na jakimś PROFESJONALNYM forum tak pięknie się wyzywali: idiota, głąb etc. Super!!! Chcę tylko zaznaczyć,że o poziomie forum świadczy poziom ludzi uczestniczących w nim...i poziom ich wypowiedzi.
Początkującemu...a właściwie gościowi można chyba było podać namiary na wątki, z których mógłby skorzystać, zamiast ścinać Go w dość niewyszukany sposób???
Tym bardziej, że kilka osób nie potrafiących panować nad emocjami wyrobiło pogląd na Nas - wszystkich tworzących to Forum i tu PROTESTUJĘ!!!!! Ja też tu bywam, więc w jakiś sposób tworzę to forum i nigdy nie wyzwałabym nikogo, a szczególnie takiego co pyta. Bo samo zadanie pytania i szukanie pomocy w momencie gdy ze zwierzakiem coś się dzieje ,odróżnia pytającego od tych , którzy siedzą i przyglądają się jak zwierzak się męczy.
Więc może, Koledzy, kupię sobie jakiegoś pajączka....i zapytam Was dlaczego tak leży na plecach...abyście mieli się znowu na kim wyżyć.
Pozdrówka!!!!!!
PS : fat_bart - cieszę się, że wiesz jak się pisze nie z czasownikami.... naucz się jeszcze, że imiona pisze się z dużej litery (np Paweł), a słowo pomóc - przez "Ó".
Uprawnienia umieszczania postów