Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 54

Wątek: czy to juz koniec

Re: czy to juz koniec

o JUzefie święty koleś pisze że l10 a chyba nawet nie wie co to oznacza.TO wylinka i nic innego ptaszniki robiąc wylinkę kładą się na plecy a jak bo jeszcze poszturchasz to wtedy koniec żywota amen

wh6fxe
    Guest

a mowiles ze widziales "jak mial wylinke". to niby w jakiej pozycji "mial ta wylinke"??

Ludzie to powoli robi sie smieszne.Dyżurny temat na tym forum to" mój pająk leży na plecach i sie nie rusza" Jak mozna hodowac coś od 2 m-cy nie mając o tym zielonego pojęcia?

Matt_ns
    Guest

Zal mi ciebie chlopie :|

ostatnio jak mial wylinke to zrobil sobie sec w narozniku tera i jak widzialem to byl do gory a nawet z boku ale nie siedzialem caly czas i nie obserwowalem co robi
    a teraz zrobil sobie pajeczyne prawie na polowie terrarium tak ze jak zobaczylem ze lezy na plesach i sie nierusza to sie wystraszylem

dzieki tym co mi pomogli i powiedzieli ze to wylinka

a ty Matt_ns jak nic niemasz madrego do powiedzenia to sie nie oddzywaj

to jest moj pierwszy tak dozy pajak tak ze jesli niema sie z tym do czynienia moznanie wiedziec
    tak ze jeszcze raz dzieki z pajaczkiem jest ok

jestem ciekaw czy ty jak widziales poraz pierwszy cos u pajaka czy ttez wszystko wiedziales

teraz bede wiedzial ze pajak jak ma wylinke to kladzie sie na plech

JEZU!!! Hodujesz pająka i nie wiesz że w 90% przechodzą wylinki na plecach??? Ja gdy kupiłem pająka starałem wiedzieć się o nim wszystko, a potem takie ułomy dobijają zwierzaka bo myślą że się męczy. Nie bierz się za terrarystykę z tym podejściem... żałosne :-/

Vanaloon żałosny to jest twój stary że zrobił takiego kretyna który nie potrafi uszanować czyjegos błędu tylko go wyklina, kolejny cwany bo siedzi za szybka monitora ale gdybyś miał cos takiego powiedziec na żywo to byś się w majty posrał. Zastanów sie następnym razem zanim coś napiszeż, bo można wszystko powiedzieć spokojniej.
    TO FORUM SCHODZI NA PSY< WSZYSCY TYLKO WYZYWAJA POCZĄTKUJĄCYCH.

sam jestes ulomem
    co ty mozesz wiedziec o moim podejsciu baranie

Uprawnienia umieszczania postów