-
zamiana lux:]
hmm... więc taka jest sprawa:
terrarium o wymiarach: 200cm. dł. 50cm. szer. wysokość to jedna część 55cm. a druga 120cm! Terrarium jest w kształcie litery L tylko leżącej na plecach.
Terrarium jest wykonane całe ze szkla! Wentylacja (metalowa siatka) góra, dół.
Z przodu szyba na prowadnicy. Terrarium jest typowe do hodowli np. dużych węży lub legwanów! Mieszkam w bochni i trzeba sobie załatwić transport!!! Najlepiej osoby małopolska. Które mogłyby dojechać do mnie.
....acha terra jest podzielne na dwie części więc nietrzeba mieć gigaauta:]!!cena spadła! miałem chętnych za 300zł ale niemieli transportu więc teraz cena wynosi 200 jeden pan narazie mi niemoże powiedzieć co i jak więc jakby ktoś chciał to pisze tego posta!!
w tym jeszcze pająki: p.cambridgeiL3 (3sztuki)-25zł/szt, 50zł/3sztuki, b.albopilosumL2 , rzekotka żabia 4cm acha i jeszcze a.geniculataL8
to wszystko zamiaenię na pytona tygrysiego albinosa!
-
Re: zamiana lux:]
Jeżeli to prawda,to gostek jest zwykłym złodziejem i powinno sie Mu obić morde,jednak Ja nie jestem zwolennikiem wysyłania zwierzaków przesyłkami,wydaje Mi się że jak ktoś chce mieć jakiegoś pupila powinien pofatygować się i odebrać go osobiście ,przy okazji sprawdzić jego stan,ale to tylko Moja opinia. Kupowanie zwierząt niewidząc ich w realu tojakrandka przez czat,nigdy niewiadomo co się dostanie.
Pozdrawiam wszystkich uczciwych terrarystów.
-
Re: zamiana lux:]
coo?? nazywasz mnie złodziejem i oszustem?? coo??
-
Uprawnienia umieszczania postów