Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: zamiana lux:]

Demon
    Guest

zamiana lux:]

hmm... więc taka jest sprawa:

terrarium o wymiarach: 200cm. dł. 50cm. szer. wysokość to jedna część 55cm. a druga 120cm! Terrarium jest w kształcie litery L tylko leżącej na plecach.
    Terrarium jest wykonane całe ze szkla! Wentylacja (metalowa siatka) góra, dół.
    Z przodu szyba na prowadnicy. Terrarium jest typowe do hodowli np. dużych węży lub legwanów! Mieszkam w bochni i trzeba sobie załatwić transport!!! Najlepiej osoby małopolska. Które mogłyby dojechać do mnie.
    ....acha terra jest podzielne na dwie części więc nietrzeba mieć gigaauta:]!!cena spadła! miałem chętnych za 300zł ale niemieli transportu więc teraz cena wynosi 200 jeden pan narazie mi niemoże powiedzieć co i jak więc jakby ktoś chciał to pisze tego posta!!

w tym jeszcze pająki: p.cambridgeiL3 (3sztuki)-25zł/szt, 50zł/3sztuki, b.albopilosumL2 , rzekotka żabia 4cm acha i jeszcze a.geniculataL8

to wszystko zamiaenię na pytona tygrysiego albinosa!

Hudzik
    Guest

Re: zamiana lux:]

Jeżeli to prawda,to gostek jest zwykłym złodziejem i powinno sie Mu obić morde,jednak Ja nie jestem zwolennikiem wysyłania zwierzaków przesyłkami,wydaje Mi się że jak ktoś chce mieć jakiegoś pupila powinien pofatygować się i odebrać go osobiście ,przy okazji sprawdzić jego stan,ale to tylko Moja opinia. Kupowanie zwierząt niewidząc ich w realu tojakrandka przez czat,nigdy niewiadomo co się dostanie.
    Pozdrawiam wszystkich uczciwych terrarystów.

Demon
    Guest

coo?? nazywasz mnie złodziejem i oszustem?? coo??

Polko
    Guest

jest jeszcze to terra?

Uprawnienia umieszczania postów