-
Oszust
Witam nie wiem czy zamiesczam to w dobrym dziale aleprosze tego nie usuwac Dnia 9 grudnia wyslalem zbozowke do Jelenie Gory do Lukasza,Ś Znanego na tcp jako RafalJG w zamianm mialem otrzymac zaplodniona samice vagans L12 Nie dostalem nic zbozowkadoszla do niego po 3 dniach bo zaginela na poczcie ... to juz nie moja wina tylko poczty w Jeleniej .g i tak laos mie skrzywdzil ze w sobote czekajac za paczka mialem rano trening i zlamalem na nim powaznie noge musialem jechac na operacje do szpitala i po tygodniu wyszedlem stalo sie to 11 grudnia czyli sobota o tej samej godzinie rano odbieram smsa cze to ja rafal zbooowkka nie zyje dobrze ze odebralem w pore pajaka z poczty zastanawiam sie czy go wyslac ku memu zdziwieniu zbozowka byla zapakowan dobrze ale mowie wyjasnie jak wroce ze szpitala Teraz nawet nie moge dorwac go na gg ani nigdzie indziej nie odzywa sie ale mam jego dane i potwierdzenie odbioru i dobrze ze wiedziala Pani z Poczty co wniej idzie to pomoze mi w ulatwieniu dlaszych dziala o ile benda konieczne Vagans juz nie chce za to HAMSTWO co zrobil poprostu spowrotem wezyka!! bo beszczelnie klamal jeszcze w jedog danych pisalo przed zamiana odemnie zbozowki 0,1,0 a po zamianie 1,1,0 i jeszcze wypisywal ze ma pare zbozowek jak na swoj wiek to ladny Andersen ale braci grim tam niema na swojej stronce umiescil niezly komenatrz w ktorzym pisze ze zawinila poczta a nie ja www.elaphe.prv.pl poczytajcie se tu go umieszcze:
Dziś otrzymałem zbożóweczkę. Niestety jechała do mnie od czwartku. Niestety ale tym razem poczta mnie zawiodła, bo wężyk był dostarczony już wczoraj do Jeleniej ale osoba która rozwozi paczki powiedziała że paczke opakowano kilkoma rodzajami taśmy a on takich paczek nie wozi i powiedziano mi iż paczka będzie do odbioru na poczcie (możliwe że już jest). Oczywiście chwyciłem za telefon i zadzwoniłem, niestety okazało sie że paczka jeszcze nie przyjechała z magazynu głównego. Jako że zawsze odbierałem awizowane przesyłkin wieczorem postanowiłem z Kamilem pojechać na poczte (ok. 20:30). Okazało się iż paczki nie ma i kazano mi przyjechać dziś (w sobote). Byłem więc na poczcie już o 11:00 - no ale paczka nadal tutaj nie wylądowała - przeszedłem się więc do znajomego który jest kierownikiem i przedstawiłem mu sprawe, powiedział mi że możliwe że paczka leży nadal w magazynie głównym i będzie na poniedziałek. Powiedziałem wtedy że do poniedziałku zawartość paczki się "zepsuje". Postanowił iż wgłębi się w temat i oddzwoni do mnie.
Po dosłownie 8minutach od opuszczenia poczty dzwoni telefon, patrze na wyświetlacz a tam POCZTA Powiedziano mi iż paczka została przez pomyłke zostawiona w urzędzie na Różyckiego ale jest załatwione aby nie odwozili paczki do UP głównego tylko że zostanie odebrana z tego urzędu.
Od razu pojechałem i odebrałem przesyłke.
Rzeczywiście okazało się iż paczka była troszke źle zapakowana, ale w tamtym momencie nie interesowało mnie to zbytnio. Chciałem tylko wiedzieć czy z wężem wszystko w porządku...
Otwieram pudło, wyciągam pełno papieru i nagle dostaje się do pojemniczka z wężem.. pierwsze skojażenie po zobaczeniu pojemnika "ZDECHŁ" jednak po otwarciu - wąż się rusza... od razu pod pazuche, pudło do śmietnika i jazda do domu.
Po przyjeździe do domu i wstępnych oględzinach okazało się iż zbożóweczka jest podobnej wielkości (i wieku) jak moja tyle że jest nieco bardziej wychudzona no i podróż dała się jej we znaki... leniwe i powolne ruchy, długie pobyty w jednym miejscu...
Podniosłem temperature w terrarium, a stan węża od godziny 13:30 (jest 19:40) znacząco się poprawia, zaczyna się ruszać po woli...
tu jest link na dowod ze ma nadal tego pajaka bo go chce zamienic czytajcie :http://terrarium.com.pl/forum/read.p...761#reply_2784 no i oczywiscie fotka u niego jak sie czyje wezyk ktora pobralem z jego strony ..w zalonczniku myslal pewnie ze mam 15 lat aa.. to gowniarz oszukam go powiedzialem rodzica jak wyszla z tym sprawa i sie tym zajma jesli to sie nie wyjasni
ps.nie ufal bym mu juz na waszym miejscu
Pozdrawiam i sorki za te blendy ale siedze bokiem do kapa i mam klawiature na kolanach bo gips nie wchodzi pod stolik
aha cos do rafalaJG jesli do 24 Grudnia nie otrzymam weza ... badz pajaka samicy vagans L12 zaplodnionej bendziesz mial w domu Klopoty :|narazisko bo na tak hamskie oszustwa trzeba uwazac
-
-
Re: Oszust
Wienio Nie Martw sie ja odzywska co swoje mam woja zpolicji i juz z nim rozmawialem powiedzial ze mam Postarac sie narazie dogadac jesli nie sprawa potoczy sie inaczej najprostsze rozwiazanie bo ja sie nie dam tak wykiwac :|
-
Winiok zastanow sie co Ty wypisujesz! Wrocilem dzis do domu a Ty chyba ze szpotala wczoraj i od razu wypisujesz takie cos! Radze sie zastanowic bo nie napisalem Ci ze Ci nie wysle pajaczka Tylko zebys sie zglosil na GG bo zbozoweczka przyszla w ciezkim stanie, zreszta reszte masz na GG,a i jeszcze jedno jak mi zwroca samca Vagansa to dostaniesz tez samca GRATIS bo jest juz zbedny... swoje zrobil
Zreszta masz zostawiona wiadomosc na GG i saie zglos bo teraz jeszcze dochodzi sprawa tego posta!!!
-
Aha i w SMSie miales napisane "zastanawiam sie" a gdy dowiedzialem sie ze jestes w szpitalu dobrze zrobilem ze nie wysylalem pajaczka bo by siedziala tak jak zbozowka na poczcie....
OK jest juz 22:00 i czekam na GG tak jak sie wczesniej umawialismy
-
to kiedy otrzymam paczke?nie siedze czrsto na gg bo rodzice mnie musza zanosci do pokoju z kapem bo sam nie dam rady gips za ciezki
Uprawnienia umieszczania postów