Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 38

Wątek: Krótka historia mojego kolegi

Re: Krótka historia mojego kolegi

Dzisiaj (02.06.2005r.)oswiadczył mi ze jedzie go kupic.A jak sie go spytałem czy chociaz cos wie o hodowli to powiedział, że spyta sie sprzedawcy. A co juz mnie załamało to o powiedział ze jeszcze idzie dzisaj do jednaj i drugiej bapci po kase i moze kupi sobie dwa.....

Nieh to slak biedne legwany! No cuż kolejny totalny ***** który patrzy na swoje przyjemności kosztem zwieżąt! No cuż a może da sie to jakoś zgłosić bo to jest męczenie zwieżąt!
    Sadyzm!

A może pokarz mu ten temat

CO myślimy?? Po co zadajesz pytanie na które znasz odpowiedź... wstrzymam się zatem od komentarza :-P

Miejmy nadzieje że szybko zrozume swój błąd! I sprzeda Legwany!

Igor6 nawiasem mówiąc jak jusz do tego dojdzie bacznie obserwuj Jego i Legwany!
    Jak se uswiadomi że sie męczą(lub ty mu to uświadom) Przyszykuj kase i odkup je od niego!

Dziadu, latwo tak mowic, a nawet gdyby ten jego kolega sie zgodzil, to utrzymanie i LECZENIE legwana bedzie duzo kosztowac... A moze ty przyszykujesz kase i je odkupisz? Bo z takimi pomyslami to kazdy moze wyskoczyc, ale jakby o ta osobe chodzilo, to sie bedzie wypierac...
    Nie traktuj tego jako atak, ale pomysl, ze niekoniecznie jest to takie latwe jak sie wydaje.

Saurus mialem cos podobnego napisac do Dziada Mam nadziej ze jak jego mama dowie sie ile to wszystko bedzie kosztowac to mu zbroni

Igor ale co wsyzstko? Normlanie dużo kosztuje terrarium, ale on przecież z tego co mówisz będzie go trzymal w czymś na kształ pudełka po butach

Z wielką chęcią bym przyjął te legwamy! No ale Najpierw bym musiałużo sie nauczyć!

Zresztą co tu dyskutować proponuje temat zamknąć bo to jusz przesada! Kit z pieniędzmi które on wyda! Szkoda Legwana! Mugł by tą darowizne dać do zo na legwany!

Uprawnienia umieszczania postów