-
Re: Krótka historia mojego kolegi
Dzisiaj (02.06.2005r.)oswiadczył mi ze jedzie go kupic.A jak sie go spytałem czy chociaz cos wie o hodowli to powiedział, że spyta sie sprzedawcy. A co juz mnie załamało to o powiedział ze jeszcze idzie dzisaj do jednaj i drugiej bapci po kase i moze kupi sobie dwa.....
-
Nieh to slak biedne legwany! No cuż kolejny totalny ***** który patrzy na swoje przyjemności kosztem zwieżąt! No cuż a może da sie to jakoś zgłosić bo to jest męczenie zwieżąt!
Sadyzm!
-
A może pokarz mu ten temat
-
CO myślimy?? Po co zadajesz pytanie na które znasz odpowiedź... wstrzymam się zatem od komentarza :-P
-
Miejmy nadzieje że szybko zrozume swój błąd! I sprzeda Legwany!
Igor6 nawiasem mówiąc jak jusz do tego dojdzie bacznie obserwuj Jego i Legwany!
Jak se uswiadomi że sie męczą(lub ty mu to uświadom) Przyszykuj kase i odkup je od niego!
-
Dziadu, latwo tak mowic, a nawet gdyby ten jego kolega sie zgodzil, to utrzymanie i LECZENIE legwana bedzie duzo kosztowac... A moze ty przyszykujesz kase i je odkupisz? Bo z takimi pomyslami to kazdy moze wyskoczyc, ale jakby o ta osobe chodzilo, to sie bedzie wypierac...
Nie traktuj tego jako atak, ale pomysl, ze niekoniecznie jest to takie latwe jak sie wydaje.
-
Saurus mialem cos podobnego napisac do Dziada Mam nadziej ze jak jego mama dowie sie ile to wszystko bedzie kosztowac to mu zbroni
-
Igor ale co wsyzstko? Normlanie dużo kosztuje terrarium, ale on przecież z tego co mówisz będzie go trzymal w czymś na kształ pudełka po butach
-
Z wielką chęcią bym przyjął te legwamy! No ale Najpierw bym musiałużo sie nauczyć!
-
Zresztą co tu dyskutować proponuje temat zamknąć bo to jusz przesada! Kit z pieniędzmi które on wyda! Szkoda Legwana! Mugł by tą darowizne dać do zo na legwany!
Uprawnienia umieszczania postów