Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 38

Wątek: Krótka historia mojego kolegi

Re: Krótka historia mojego kolegi

Powiedz jemu i jego rodzicom że jak kupi Legwana to go po prostu zabije !

Re: ja mialem podobne zdarzenie

powiedz ze jak kupia legwana to ich zje albo obij mu morde hehe mialem tez podobna sytuacje koles mial modliszke a warunki to byly takie; kupa wacikow na dnie bo nie mial waty a co najgorsze wszystkie suche jak pieprz modliszka zmienil kolor na szary jeszcze czegos takiego nie widzialem przez ta susze modlicha zle przeszla wylinke i stracila noge a droga ma krzywa. aha modliszka dostawala pinke na 2tyg jej rodzenstwo ma juz mlode ktore sa o wylinke mlodsze wrecz to dla mnie nie mozliwe ale tak jest. jakims cudem udalo mi sie od niego wziac tom modliche i od dzis jest pod moja opieka byla glodna i odwodniona wrecz ledwo co chodzila. odrazu zmienilem jej warunki ze scian spijala krople pazernie pewnie dawno nie widziala wody dalem jej jesc. czoywiscie musialem zabic ofiare bo nie byla w stanie jej upolowac. teraz biega radosnie i szybko po pojemniku w ktorym jest. i teraz juz nigdy nie bedzie glodna ;D

MaueR
    Guest

frydrych1 zrobiles gut Teraz powtuze tekst innych mozesz ich obrydzic legwanem Wrecz nastraszyc, chociaz watpie zeby wysluchali cie do konca ale zawsze warto sprubowac.

Powodzenia

rodzina sadystów.........a co do tego kolegi to: #!@@!#^**&%#$%^%$$

fibus13
    Guest

lebioda z niego ( z kolegi )

Gadałem dszisiaj z nim w szułce to on mnie wysmiał ze sie tak przemądrzam i nies @!#$%^&* na to swoje tcp. w ogole to jego mama sobie tego lega zarzyczyla chyba z tego co on mowił..... nie wiem co o tym myslec.....poprostu nieodpowiedzialni ludzie!!!! A co do modliszek to frydrych1 dobrze zrobiłes!

fibus13
    Guest

hm... czyzby to modliszka od sb15?? :>:>:>

Corey Taylor
    Guest

heheh jaki but to sie nazywa dopiero cymbał!!!!!!!!!!!!!!

Niezła rodzinka można powiedzieć.

Co tu duzo mowic - "Nie daleko pada jablko od jabloni".Zal mi takich ludzi...

Uprawnienia umieszczania postów