-
Re: Szczyt
Typek co tam pisal ze mial kiepski dzien. Moze w ten glupi sposob hcial sie wyladowac, i zrobil to na pajaczku ktory go zdenerwowal...
P.S. Mama tez go zdenerwowala, a nie czytalem w zadnych gazetach zeby syn zucal swoja rodzicielka po scianach...:/
-
-
nie wiedzialem ze ludzie potrafia byc az ta ulomni. ja bym w zyciu sie nie podjal kupna jakiegos zwierzaka nie majac o nim zielonego pojecia. mam nadzieje ze takich przypadkow jak ten to nie jest duzo (chociaz sam w to nie wierze). Nazi..... wspolczuje takiej znajomosci:]
-
Ja nie wiem... jak można być takim kretynem, jakiś czas temu załatwiałem koledze pająka ( ewidentny żółtodziób, zero dosiadczenia ) ale choć krztyna inteligencji kazała mu zadzwonić do mnie i zapytać co jest grane gdy pająk obrócił się na "plecki". I wszystko jest OK. W przyrodzie co prawda często się to zdarza ( śmierć pająka ) ale dzieje się to wedle pewnych reguł, to bezsensowna, niepotrzebna śmierć, oby jak najmniej takich przypadków. W pewnym sensie jest to także nauczka dla nas... ponosimy pewną odpowiedzialność za pająki które sprzedajemy...
-
coz sa ludzie i ludzie kaloryfery a on jest krzeslo
-
Aż mi się płakać zachciało ;(....
-
to jakiś imbecyl chyba ! normalnie nie podawaj mi jego adresu bo zabije
-
O LoL nawet najblupszy czlowiek by tak nie zrobil:/:[
-
ludzie kupują zwierzęta dla dobrego wyglądu w domu a nie biorą pod uwagę tego, że to są istoty żywe!!
-
co począć wiadomo że ludzie to nie najinteligentniejsze zwierzęta ;-)))
Uprawnienia umieszczania postów