Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: BOŁA

BOŁA

Chciałem SIę Pożalić że własnie Zostałem Oznaczony przez mojego ponad 2 miesięcznego Boaska ;d)) CHciałem SObie wziąć go na rękę
    udało sie...poźniej kiedy był na ręce to chciałem obejrzeć ogonek ,a ten mały diabełek (przepraszam) diablica mnie uciupala w paluszka hehehe
    no trudno .Tylko zastanawia mnie Czy Swiadczy o Tym jego Agrsywny temperament ,ktory bedzie mieć zawsze,czy poprostu sie zdenerwowala ???
    Pozdrawiam ;]

Re: BOŁA

Jak by każdy pisał jak go wąż udziabał był by niezły bałagan

hehe pewnie wtloczyl ci smiertelna dawke jadu

Nie sluchaj napewno to zly boa ktory jak podrosnie zapewne cie polknie - a co ?? hehe napewno sie tylko wkurzyl - jak napisal minko to kazdy chyba kiedys cios dostal od zwierzaka hehe :P pozadrwiam

ja nosze prawie dwumetrowego boa codziennie i nigdy nikogo nie ugryzl chociaz czasem jak ma zły humor odgania mnie sykiem.

Ja dzisiaj zakupiłem Elaphe Helenke roczną i na przywitanie mi zostawiła uzębienie na palcu ^^ ale zbytnio sie tym nie przejmuje moj thamnophis robi to codziennie ^^

no tak ,ale ja sie z tego smieje przeciez...a nie panikuje ze mnie udziobał hehehe
    Niebawem na gieldzie bede bral warana stepowego i czuje ze z nim bede mieć wiecej problemów hehehe pozdrawiam..

Uprawnienia umieszczania postów