-
Versi.===>>>Co tu dużo gadać.
Co tu dużo gadać. Kojfneła mi versi L1. Napaliłem się nie potrzebnie i teraz jestem 50zł w plecy. Nie polecam kupować maluchów. Kupujcie podrostki!!!
-
Re: Versi.===>>>Co tu dużo gadać.
Lipa.......
Trochę są wymagające dlatego też narazie ich nie kupuję.
-
Zdarza się.
Mi też padła jedna kiedyś tam ale pozostałe żyją. Były w takich samych warunkach więc co do wymagań to aż tak źle nie jest, pewnie ten jeden był po prostu słabszy ;p
-
mi kiedyś padły 2 sztuki L5 po wylinkach, a miałem od L1:/
-
Tzn. warunki miała dobre. Ale to nie dojdziesz, czemu. One poprostu zdychają bez powodu.
-
Szkoda.Czy padaja bez powodu to nie wiem mam tylko metallice od l1 teraz jest l3-l4 nie miala idealnych warunkow temp.pokojowa wilgoc sie starałem trzymac dobra i tyle.mysle ze to jak czesto padaja zalezy od genetyki ale sie nie znam za bardzo
-
dodam jeszcze ze bylem poczadkujacy mialem tylko od miesiaca l.parahybane i tyle
-
lol nie macie farta co tu wiecej mowic :P ja mam a.geroldi od l3 a ma juz l6 i trzymam go wmega specjalnych warunkach czyli na biurku w pokoju .........lol bo to tak jest jak ktos sie za bardzo stara .....miejsza z tym ale cos mi sie nichce wiezyc ze te versi l5 padly bez powodu :P
Uprawnienia umieszczania postów