Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: pajaczki na pajaczki - na gieldzie

Awikularia
    Guest

pajaczki na pajaczki - na gieldzie

Chetnie wymienie kilka(-nascie) sztuk P. murinus 1 wyl., A. geniculata 1 wyl. i C. fasciatum 1 wyl. na jakies inne maluszki. Jezeli wymiana mialaby dojsc do skutku, to na gieldzie w Swietochlowicach 12 grudnia. Prosze nie pisac do mnie meili, poniewaz mam uszkodzony komputer i korzystam ze sprzetu meza - goscinnie ;P.

Czekam na oferty pod nr gg 2558834, tlenu awikularia@tlen.pl lub tel. 0 605 560 388.

KaMiL_15
    Guest

Re: pajaczki na pajaczki - na gieldzie

Ja chetnie kupie na gieldzie sztuke murina - moze kilka to zwykłe murinusy ?

Awikularia
    Guest

Tak, bardzo zwykle. Mamuska zolta i ojczulek zolty . Maluchy po 1 wyl. mam po 8 zl. Po 2 wyl. za 10 zl.

Ptaszniczek
    Guest

Cześć Aniu.
    Czy interesuje Cię zamiana:Grammostola cala L4 na cyclosternum fasciatum L1?Za 1 sztukę cali chciałbym 2 fasciatumy.Czy zgodzisz się na taki układ?Na giełdzie mnie nie będzie ale znam Cię(kupowałem już od Ciebie pająki więc mogę zaufać)i jeśli się zgodzisz to mógłbym Tobie pierwszy wysłać pająki.Interesowałoby mnie ok20 fasciatumów L1 za 10 cali L4.
    Kontakt:
    Najlepiej telefoniczny pod numerem:501122933(pracuję - jeżdże tirem i nie zawsze mam możliwość korzystania z internetu).
    Czasami przejeżdżam przez Wrocław wiec można by z ręki do ręki jeśli się uda...
    Pozdrawiam i czekam na odpowiedz(może być sms)
    P.S.Kiedy jest ta giełda w Świętochłowicach?

Ptaszniczek
    Guest

Aha już wiem kiedy jest giełda.

Awikularia
    Guest

Hehe, G. cala (czyli G. rosea) po 4 wyl. jest po 15 zl (gora 20 zl) za sztuke. Ja mam C. fasciatum po 20 zl za sztuke i tak sie ksztaltuja ceny. Musialabym zazadac za twoje G. rosea 40 zl, zeby wyjsc na tym interesie tak, jak na C. fasciatum. Jak sam wiec widzisz, twoja propozycja nie jest najlepsza. Nie wymienie sie w tym wypadku 1:2, to jest bez sensu .

Dzieki za oferte, ale, jak napisalam, interesuje mnie TYLKO osobista wymiana...

Pozdrawiam.

aagerman
    Guest

Potrzebował bym te pajączki - odebrał bym osobiście lub przez znajomego we wrocku jeśli to możliwe najlepiej L1, L2

Stromatopelma calceatum
    C. fasciatum
    A. geniculata

mam murinuski usambara L5 - ale widze że Ty masz swoje No ale co Ty nie masz Jak nie wchodzi w gre zamiana to napisz mi po ile masz pajączki - możesz maila jak chcesz

Awikularia
    Guest

Aagerman, moje ogloszenie jest aktualnie w dziale sprzedam - dopiero je tam umiescilam. Mozesz sobie zobaczyc. A meili na razie ani nie moge wysylac, ani nie moge czytac...

Uprawnienia umieszczania postów