Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Okaleczony Camridgei :(:(:(

Okaleczony Camridgei :(:(:(

Cześć niemoge tego zneść jaki zemnie jest ***** !!!!! mam camridgei od pierwszej wylinki właśnie dziś w nocy zrzucił 8 skóre tak się uczieszyłem postanowiłem go zobaczyć .. leciutko popchnołem kryjówke, a on jak szalony wyskoczył z pudełka ! ja odruchowo pusiłem pokrywke którą trzymałem w ręku i co ??? Ten niewielki nacisk od razu urwał Ptaszorkowi noge na dodatek była to ta pierwsza noga ( ta krtusza tuż obok zębów jadowych ) są to hyba nogogłaszczki ?? Puźniej noga leżała i ruszała się boję się że w tym miejscu już mu nieodrośnie ta nużka i z pięknego Cambrifgei po wylince mam okaleczonego bez nogogłaszczki

Re: Okaleczony Camridgei :(:(:(

Czuje się strasznie, w życiu sobie tego niezapomnę mimo iż mam wile gatunków tylko z Cambridgei mi się to zdażyło za chwikę postaram się zamieścić fotki ...

Tutaj pierwsza fotka jak wygląda teraz Camridgei

Tutaj fotka utraconej łapki

I jeszcze jedna fotka ... (w środku jest biała substancja)
    Niemoge na to patrzeć

nic mu nie bedzie :| po 2 wylinkach bedzie nowa nogogłaszczka nie różniąca sie od drugiej...

Spoko. Wroci do normy. nie masz sie co marwic. Gorzej jakby mu zeby jadowe sie w jakis sposob polamaly... Ale bez nogoglaszczki (bo tak, to jaet nogoglaszczka:P) spokojnie da sobie rade. Masz teraz przynajmniej nauczke na przyszlosc...

i tak masz farta mnie smiec regała zostawił 2 pierwsze nogi w wylince....

Nie martw się odrośnie i wszystko będzie jak dawniej mi smithi gdzy miała L7 to dzień po wylince niechcąco zachaczyłem pudełko i spadła na ziemie straciła dwie nogi tom pierwszą czyli nogogłaszczke i drugą po pierwszej wylince były mniejsze i brązowe te nogi a po drugiej wylince było nie do poznania wszystko ok nie ma co się martwić

POZDRAWIAM

e tam mojemu koledze cambregi stracil 4 nogi przez jaego glupote miedzy innymi 2 nogoglaszczki i zyje i ma sie dobze

Uprawnienia umieszczania postów