-
Samca B.smithi L9 sprzedam lub zamienie na samice
Jak w temacie. Cena: 90 zł.
Co do pewnosci rozpoznania płci, to,
po 1sze: opieram sie na opinii fachowcow z Biofila , ktorzy po obejrzeniu wylinki stwierdzili, ze "na 70% jest to samiec".
Po 2gie: pajak ma typowa dla samca budowe ciela tj. długaśne, chude nogi.
Po 3cie: koles, od ktorego go kupowalem (byl wtedy L8 ) żądał za niego jedynie 65 zeta, co bylo podejzanie niska cena :/ , teraz juz przynajmniej wiem, dlaczego :/ Mam zachowana wylinke, wiec przy kupnie, jesli ktos sie zna, to moze sam sobie sprawdzic
Ptasznik ma obecnie jakies 8cm (z odnozami oczywiscie).
Fotki pajaka znajdziecie tutaj: http://student.uci.agh.edu.pl/~bkrystia/ w dziale Zdjęcia. Nadmieniam, ze sa to fotki sprzed 3 miesiecy, wtedy pajak byl jeszcze L8.
Odbiór tylko w Krakowie i okolicach. Dlaczego tak? Poniewaz jest zima, a ja nie mam zadnego doswiadczenia w wysylaniu poczta zywych zwierzat. Wiec nie chce ryzykowac.
Co do kontaktu ze mna, to piszcie najlepiej na maila, albo na tlena: apsolvent@tlen.pl Wiadomosci sprawdzam przynajmniej 2 razy dziennie, wiec nie musicie sie obawiac, ze odpisze za tydzien Mozecie tez pisac na gg: 3592213, ale tylko wtedy, gdy jestem akurat dostepny, bo w przeciwnym razie jest bardzo prawdopodobne ze wiadomosc do mnie nie dojdzie :/
Pozdrawiam,
Apsolvent
-
Re: Samca B.smithi L9 sprzedam lub zamienie na samice
troszkę drogo
-
Juz nieaktualne
pajak zostal sprzedany kilka dni temu
Uprawnienia umieszczania postów