Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: lancetoglow mleczny uciekl !!!

lancetoglow mleczny uciekl !!!

kiedy dzisiaj wrocilem wezyka nie bylo, mial na ucieczke 24h pod opieka mojego rodzenstwa(( mial do dyspozycji cale gorne pietro domku jednorodzinnego oraz czego sie boje otwarte okno, a wczoraj bylo na dworze 28 stopni C wiec moze postanowil na dwor wyjsc, a wtedy bylaby kompletna klapa .jak wiadomo jest do waz nocny, teoretycznie na dniach bylby karmiony, wiec obok terrarium dalem drugie z myszka do ktorej ma udostepnione wejscie a ona nie ucieknie. nie wiem czy to dobry pomysl ale na razie inne nie przychodza mi do glowy. otworzylem rowniez jego terra, dalej naswietlam i ma wode...waz ma ok.60cm prosze o pomoc

z gory dzieki
    dusiek

ironkapela
    Guest

Re: lancetoglow mleczny uciekl !!!

To pozostaje Ci tylko sprawdzic cale mieszkanie i wyjsc w nocy na polowanie. Ewentualnie jesli nie chce Ci sie polowac, to mozesz rozsypac make, i rano sprawdzic slady. Pozdro

Powodzenia

A przekopales dokladnie, co do milimetra cale podloze? Te weze lubia sie zakopywac.

rozumiem cie stary...
    miałem podobnie z moją mexicaną greeri przeszukałem niby cały dom, a wieczorem zauważyłem ją pełzającą po pokoju. Nie poddawaj się, napewno się znajdzie

hehe znalazla sie przedwczoraj ale na necie nie bylem
    dzieki i pozdro
    dusiek

Uprawnienia umieszczania postów