-
Zamienie zaplodniana kedzierzawa!
Zamienie ZAPLODNIONA samice kedzierzawca na wezyka do 50cm dlugosci (niejadowitego!) Mile widziana zbozowka (inne niz classic) lub smugooki.
Zdjecie Barchypelmy w zalaczniku
Samica zostala zaplodniona dokladnie 4dni temu, a wiec teraz tylko sie spodziewac kokonu, a pozniej zarabiac kase na malych (dodam ze srednio ilosc ,lodych w kokonie to 500/1000szt - 1 "noworodek" kosztuje od 5 do 15pln
Wystarczy pomnozyc.... CZYSTY ZYSK!
Pajaczka zamienie poniewaz mam jeszcze jedna zaplodniona samice i ta jest mi "zbedna". Trzymana od L4 (niektore wyl;inki sie uchowaly i dodam jako GRATIS
Jesli masz jakas inna propozycje pisz do mnie! Na pewno sie dogadamy
średnia ilość młodych w kokonie to niewięcej niż 500(tym bardziej, że mała jest ta Twoja), a młede nie kosztują tyle ile podałeś, chyba, że ceny z allegro brałeś.
w profilu masz węża "Elaphe guttata Linnaeus".... Elaphe guttata to nazwa węża, a Linnaeus to odkrywca.
-
Re: Zamienie zaplodniana kedzierzawa!
No nie wiem czy jest mala... Moje dwa inne pajaczki sa takie same i w dodatku samiec ktory przyjechal od kolegi z Katowic do krycia jest taki sam...
-
jaka pewnosc ze jest zapłodniona?
-
-
Dokładnie
-
a Ile chcesz siana za ta samice?
-