Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Bardziej smieszne niz przykre :D

Mieszany widok

ironkapela
    Guest

Bardziej smieszne niz przykre :D

Robie terra dla jakis jaszczurek (jeszcze nie wiem jakich :P) sciana ze styropianu itp itd. Pojechalem do tesco kupic 2 kokosy w celu zrobinia oprawek na zarowki. Rozcialem jednego kokosa, dalem kotu mleczko do wypicia, wydlubalem wiorki zrobilem dziure na gwint i tak dalej. Wyszlo super Rozcinam drugiego kokosa wylewam mleczko do zlewu, patrze a on jakis zapsuty w srodku. Mysle sobie, ze wydlubie wiorki, wygotuje go i wloze do piekarnika. Tak tez zrobilem. Gotowalem jakies 30 minut. Wyciagnalem i wlozylem do piekarnika na termoobieg 250stopni Poszedlem do pokoju i gralem w SWAT 4, po jakis 40-50 minutach odwracam glowe w strone przedpokoju a tam dym. Mysle sobie, moj kokos Otwieram dzwi od kuchni a tam dymu jak na filmach. Otwieram piekarnik a tam czarny kokos.Otworzylem wszystkie okna, mieszkanie wietrzylo sie 2 dni Kokosa jak wzialem w reke to mi sie w niej zlamal Mamusia po powrocie do domu nie byla szczesliwa

Morał:
    Pamietaj o kokosie gdy wkladasz go do piekarnika

Jak myslicie przykre, czy smieszne??

Re: Bardziej smieszne niz przykre :D

ale wpadka. Ja kiedyś zalałam elektryke bo zapomnialam że woda sie leje do akwarium...

fibus13
    Guest

hehe jak tez mialem przygode z kokosem ale bylo chyba mniej dymu.Sąsiadka myślała ze to pożar i ledwo ją powstrzymalem od wezwania strazy pozarnej... Pozdro

Nieźle. :] miałam podobna przygode, ale nie z kokosem tylko z ciastkami :]

to dobry post dla maniaków wyprażających kokosy, czy torf...

Ja tak miałem z frytkami (olejem)

ironkapela
    Guest

Heh. Z frytkami to moze byc zle. Moja ciotka to musiala cala kuchnie remontowac

Ja też miałam ,,pachnącą przygode''...upiekłam pyszne ciastko. Wyciągnęłam go, a że blacha była gorąca-pomagałam sobie ścierką. Nie miałam gdzie odłożyć ciacha więc zostawiłam w piekarniku-co było najlepsze ze ścierką, a piekarnik był włączony a co się dalej działo można się domyśleć...;]

Wietrzenie domu przez 3 dni, a goście musieli obejść się bez deseru ;P

oj iron iron

ja kokosy traktuję temperaturką z mikrofali.
    pierwszy wsztawiłem na 5min (sic) i poszedłem do kibelka. szybko jednak musiałem zakończyć "posiedzenie" - kokos zjarał się na maxa a smrodzik wietrzyłem z trzy dni.
    smrodek z kokosa, nie z kibelka ;-)

Uprawnienia umieszczania postów