Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: hodowla karaczanow

Mieszany widok

josetsu
    Guest

hodowla karaczanow

stadko karaczana brazylijskiego-dorosle skaldajace jajka jak dziekie oraz mlode(nie wiem ile sztuk bo nie chce mi sie liczyc), 10szt karaczana zielonego oraz 10szt karaczana ozdobnego z calym akwa w jakim je trzymam oraz jajka straszykow australijskich i nowogwinejskich zamienie na- czekam na propozycje-nie interesuja mnie straszyki i patyczaki!!!! najlepiej okolice katowic!!

Dark Raptor
    Guest

Re: hodowla karaczanow

Mam kędziory l5/l6. Interesowałyby mnie Eublaberusy, ale w związku z pogodą nie wiem czy udałaby się przesyłka (jeśli jesteś zainteresowany). Jestem z Warszawy.

W razie czego jestem pod mailem:
    darkraptor@poczta.onet.pl

josetsu
    Guest

moze i zainteresowany bym byla ale pogoda niestety nie ta wiec raczej nic z tego

josetsu
    Guest

a i zamienie jeszcze krolika z klatka najchetniej zamienilbym caly ten zestaw krolik klatk karaczany zakwa i jajka z kims ze slaska-krolika mozna przeciez wziasc na pokarm dla anakondu itd!!! najchetniej zamienilbym to wszystko na terra dla zboza-tak 90x50x50 moge dorzucic jeszcze cos!!

RafalJG
    Guest

Witajcie, sluchajcie jest ponad 5st w dzien weic mozna jeszcze wysylac pajaczki... Wazne jest to aby wyslane byly przed 17 PRIORYTETEM i adresowac na poczte a nie do domu (wiadomo listonosz dlugo moze chodzic po dwoirze a tak z rana ok4/5 juz beda na poczcie czekaly do odbioru, a wiadomo ze na pocztach nie jest zimno).

pozdrawiam

josetsu
    Guest

nie ma szans! ja wole nie ryzykowac!!

Uprawnienia umieszczania postów