Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: samiec albopilosum

wienio
    Guest

samiec albopilosum

ostatnia wylinka 15 sierpień

wypożycze w zamian za część kokonu lub inne małe pajączki

tylko ze śląska

RafalJG
    Guest

Re: samiec albopilosum

Witaj,
    Bylbym zainteresowany. Mam zdrowa samice L11 ponad miesiac temu, moze i udaloby sie tej parce miec duzo maluchow Ew. mozemy sie dogadac
    Pisz smialo na @ (odbieram kilknascie razyu dziennie)

wienio
    Guest

L11 to raczej za młoda samiczka jeszcze,pozatym wolałbym uniknąć wszelkich wysyłek

RafalJG
    Guest

"Dorosły samiec może być dopuszczony do samicy już w 21-24 dni po dziewiątej wylince. Samice dojrzewają zwykle po dziesiątej wylince. Można je łączyć z samcem już w 14-21 dni po 10 wylince, należy wtedy przez kilka dni przed łączeniem dobrze je karmić 2-3 świerszczami jednorazowo codziennie lub co drugi dzień, aby uniknąć zjedzenia samca przy kopulacji".

___

Mogę zaoferować nawet pół kokonu A więc co z tym się wiąże dużo maluchów a jeśłi będziesz chciał sprzedać to zawsze można podreperować budżet. Jest jeszcze stosunkowo ciepło więc można bez problemu wysyłać Na czas kopulacji zamiec bedzie miał bardzo dobre warunki Mozesz byc tego pewien, bardzo zalezy mi na rozmnozeniu pajaczkow.
    Moze sie przelamiesz?:>

wienio
    Guest

cały problem w tym, że nie chce go sprzedawać bo mam swoje 2 samiczki które za jakieś 2-3 tygodnie bedą gotowe do kopulacji

RafalJG
    Guest

No ale ja nie chce kupic tylko chce go "wypozyczyc" jesli tak to mozna nazwac, aby sobie pouzywal z moja samiczka
    Oczywiscie wszelkie koszty wzialbym na siebie + odstapil bym czesc kokonu
    Chodzi mi tylko o wypozyczenie do kopulacji

wienio
    Guest

no dobra odezwij się na prv to dogadamy się jakoś

Uprawnienia umieszczania postów