-
samiec albopilosum
ostatnia wylinka 15 sierpień
wypożycze w zamian za część kokonu lub inne małe pajączki
tylko ze śląska
-
Re: samiec albopilosum
Witaj,
Bylbym zainteresowany. Mam zdrowa samice L11 ponad miesiac temu, moze i udaloby sie tej parce miec duzo maluchow Ew. mozemy sie dogadac
Pisz smialo na @ (odbieram kilknascie razyu dziennie)
-
L11 to raczej za młoda samiczka jeszcze,pozatym wolałbym uniknąć wszelkich wysyłek
-
"Dorosły samiec może być dopuszczony do samicy już w 21-24 dni po dziewiątej wylince. Samice dojrzewają zwykle po dziesiątej wylince. Można je łączyć z samcem już w 14-21 dni po 10 wylince, należy wtedy przez kilka dni przed łączeniem dobrze je karmić 2-3 świerszczami jednorazowo codziennie lub co drugi dzień, aby uniknąć zjedzenia samca przy kopulacji".
___
Mogę zaoferować nawet pół kokonu A więc co z tym się wiąże dużo maluchów a jeśłi będziesz chciał sprzedać to zawsze można podreperować budżet. Jest jeszcze stosunkowo ciepło więc można bez problemu wysyłać Na czas kopulacji zamiec bedzie miał bardzo dobre warunki Mozesz byc tego pewien, bardzo zalezy mi na rozmnozeniu pajaczkow.
Moze sie przelamiesz?:>
-
cały problem w tym, że nie chce go sprzedawać bo mam swoje 2 samiczki które za jakieś 2-3 tygodnie bedą gotowe do kopulacji
-
No ale ja nie chce kupic tylko chce go "wypozyczyc" jesli tak to mozna nazwac, aby sobie pouzywal z moja samiczka
Oczywiscie wszelkie koszty wzialbym na siebie + odstapil bym czesc kokonu
Chodzi mi tylko o wypozyczenie do kopulacji
-
no dobra odezwij się na prv to dogadamy się jakoś
Uprawnienia umieszczania postów