-
Szczyt bezmyślności
A więc obudziłem sie wczoraj o 5 rano zaglądam z ciekawosci do terrarium poniewaz spodziewałem sie wylinki mojej najwiekszej zbożóweczki i co widze... piekne kolorki mojego wężyka i wylinke . Zadowolony wyciagnełem wylinke z terrarium i położyłem sie spać . Rano gdy otworzyłem oczy zobaczyłem cos strasznego a mianowicie otwarte całkowicie terrarium i tylko jednego mieszkanca (a były dwa) moja piekna zbożóweczka przez moją glupote i rozespanie dostala w prezencie za wylinke droge otwarte drzwi na wolność . Przeszukałem z grubsza pokoik i nic z braku czasu musiałem isc do pracy dalsza operacje poszukiwawcza zostawiłem sobie na popoludnie. Gdy wróciłem z pracy pierwsze co zrobilem przesunołem szafe i co widze?? Mojego węża leżącego sobie jak gdyby nigdy nic zlapałem go i wsadziłem do terrarium . Wycieczka trwała w sumie jakies 13 godzin naszczescie nie zapłaciem za swoją glupote . Z wężem jest wszystko oki i zaraz po powrocie pożarł myszkę:-))
Napisałem tego posta po to aby wszyscy którzy w środku nocy chca cos grzebac w terrariach niech najpierw pożadnie sie rozbudzą!!!!
Uprawnienia umieszczania postów