Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Cambridgei

Cambridgei

No to kicha cambri nawiał.
    Bogu dzięki że to samiec (mam jeszcze kilka) ale bestyjka się zamelinowała pod boazerią i mi się pomysły kończą bo przecież nie zerwę boazerii a on się tam całkiem dobrze czuje.
    Pająk ma u mnie plus bo wyżarł wszystkie świerszcze nareszcie totalna cisza w pokoju :-)
    Ale jakoś nie lubię takich lokatorów jak ktoś ma jakieś pomysły niech pisze.

Re: Cambridgei

Jeśli wiesz dokładnie w którym miejscu pod boazerią siedzi to zerwij ją tylko w tamtym miejscu. Możesz też włożyć w tamtą dziurę jakiś patyk i zacząć dłubać(ja swoje tak gonię z gniazda).

A jakiej wielkości cabry??

Przecież pisze, że to samiec.

a samce sa dorosle od razu?

nie.....ale rozrozuznic samca mozna po okreslonej wylince co daje nam zamkniety przedzial wielkosci.....
    metoda patyka jest dobrym pomyslem!!!

to jest dorosły samiec a pomysł z grzebaniem w dziurze odpada bo ucieka głębiej zarazie czaję się aż wyjdzie (póki co mam kupę czasu )

Łysek
    Guest

Musisz czekac i jakos dlubac
    Co do zerwania boazerii to nie wiem jak mozna to zrobic w konkretnym miejscu bo boazeria wchodzi jedna w druga... :P Wiec pozostaje sciaganie calej...
    ale zycze powodzenia w polowaniu

Możesz spróbować obok tego miejsca postawic lampke (nie używałem tego sposobu ale podobno jest całkiem dobry) i jeszcze szmatke wilgotną powinien wyjść powodzenia !!!!!

Uprawnienia umieszczania postów