-
Cambridgei
No to kicha cambri nawiał.
Bogu dzięki że to samiec (mam jeszcze kilka) ale bestyjka się zamelinowała pod boazerią i mi się pomysły kończą bo przecież nie zerwę boazerii a on się tam całkiem dobrze czuje.
Pająk ma u mnie plus bo wyżarł wszystkie świerszcze nareszcie totalna cisza w pokoju :-)
Ale jakoś nie lubię takich lokatorów jak ktoś ma jakieś pomysły niech pisze.
-
Re: Cambridgei
Jeśli wiesz dokładnie w którym miejscu pod boazerią siedzi to zerwij ją tylko w tamtym miejscu. Możesz też włożyć w tamtą dziurę jakiś patyk i zacząć dłubać(ja swoje tak gonię z gniazda).
-
A jakiej wielkości cabry??
-
Przecież pisze, że to samiec.
-
a samce sa dorosle od razu?
-
nie.....ale rozrozuznic samca mozna po okreslonej wylince co daje nam zamkniety przedzial wielkosci.....
metoda patyka jest dobrym pomyslem!!!
-
to jest dorosły samiec a pomysł z grzebaniem w dziurze odpada bo ucieka głębiej zarazie czaję się aż wyjdzie (póki co mam kupę czasu )
-
Musisz czekac i jakos dlubac
Co do zerwania boazerii to nie wiem jak mozna to zrobic w konkretnym miejscu bo boazeria wchodzi jedna w druga... :P Wiec pozostaje sciaganie calej...
ale zycze powodzenia w polowaniu
-
Możesz spróbować obok tego miejsca postawic lampke (nie używałem tego sposobu ale podobno jest całkiem dobry) i jeszcze szmatke wilgotną powinien wyjść powodzenia !!!!!
Uprawnienia umieszczania postów