Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: PTASZNIKI

tosik
    Guest

PTASZNIKI

P.REGALIS SAMICA L7
    E.Rufescens L9 na 80 % samica
    C.fasciatum L9 100% samica
    P.murins L1

ZAMIENIE NA JAKIES INNE PAJĄKI NAJEPIEJ COS DOROSŁEGO (INNE TESZ MOGA BYC)

moge zeminic tesz na telefon komórkowy jak dobry cos dorzuce

garo
    Guest

Re: PTASZNIKI

jak jestes zainteresowany sprzedaza to bardzo chetnie kupie od ciebie fasciatum choc juz dzis zamowiłem jedna jak edziesz miał taniej to odmowie.
    prosze o pilny kontakt pozdrawiam garo

myfas
    Guest

no wiesz garo to chyba nikt nie zechce z toba robic zadnych interesow skoro najpierw zamawiasz a pozniej (kozystajac z okazji kupienia taniej) rezygnujesz - a do ciebie tosik to sie zastanow czy chcesz robic interesy z kims takim jak garo bo moze tez u ciebie zamowic a pozniej zrezygnowac poniewaz znajdzie gdzies tansza oferte

tosik
    Guest

Spoko napoczatek kasa potem pająka jego sprawa co zrobi

garo
    Guest

myfas nie mieszaj bo przez takich jak ty robia sie plotki !!!!!!
    najwidoczniej zle mnie zrozumiałes jak juz zamowiłem pajaka a tak zrobiłem to go kupie a tego od tosika kupił bym jako drugiego.
    Jak juz cos powiedziałem to tak jest (moje słowo jest drozsze od pieniedzy).
    Tamtogo mi gosc wysle w srode a od tosika tez bym kupił jeszcze jednego. Nie robie tak ze z tamtego zrezygnuje jak juz jest wszystko ugadane i wezme tego tamtego biore na 100% a i tego moge wziasc.
    A ty myfas zanim narobisz plotek jak stara baba na wsi to sie zastanow.
    A tak wogole dla scisłosci to nie mam zadnych pretensji )))))
    i pozdrawiam stara babe ze wsi ))))))
    i mam nadzieje ze sie nie obraziłes.
    pozdrawiam garo

garo
    Guest

Oki i nie jesgo sprawa co robi bo nie robie tak jak myslał myfas zale i info dla niego wszystko wyjasniłem.
    Napisz mi ile za niego chcesz i jak cos to sie dogadamy co do tego pajaka. jak bedzie cena odpowiadajaca dla mnie to go biore proste.
    No chyba ze chcesz sie za cos wymienic to na pisz co bys potrzebował moze sie załatwi.
    pozdrawiam garo

myfas
    Guest

Cytuje garo:"juz dzis zamowiłem jedna jak edziesz miał taniej to odmowie"

Jak to rozumiec? - chyba nie trzeba wyjacniac, a jesli mowa o plotkach to chyba nie wiesz koloego z "wielkiego miasta" co to jest plotka. Dla ulatwienia dla ciebie definicja plotki wg. Słownika języka Polskiego PWN brzmi: "Nie sprawdzona lub kłamliwa pogłoska, wiadomość powtarzana z ust do ust, najczęściej szkodząca czyjejś opinii".Ja tylko przeczytalem tresc twojego posta, nic sobie nie dodalem ani nie przekrecilem tylko napisalem to co sadze o takich ludziach. Nie znosze takiego podejscia do umowy (tranzakcji).
    Jesli chodzi o to czy sie obrazilem to powiem ci ze nie bo nie dziele ludzi na tych z miat i wsi (lepszych i gorszych) a wiec i twoja wypowiedz mnie nie obrazila

garo
    Guest

kijowo ze tak to zabrzmiał nie wiem co pisałem wczesniej ale na pewno nie odmowie tego co juzzamowiłem i nidy tak nie robie.
    dzieki ze sie pofatygowałes i zajzałes do encyklopedii, i wcale nie mysle o ludziach na wsi ze sa gorsi bo gdybym tak mysleł to bym sobie nie budował domu na wichurce.
    i dobze ze sie nie obraziłes !!!!!!!!!

tosik
    Guest

KONIEC PROSZe wieCEJ TU NIEPISaC

Uprawnienia umieszczania postów