Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Cwane swierszcze

Re: Cwane swierszcze

A tu zalaczam moje akwa z swierszczami, nie ma ich tam duzo, okolo 40 sztuk doroslych i prawie doroslych. Nie widac ich bo sa pod wytloczkami.
    Nie jest przykrywane, nie mialem zadnego przypadku ucieczek
    Wymiary 19x35 i wysokosc 27 cm.

no dobra...przekonales mnie prawie, bo nie wiem co tam pod wytloczka siedzi a moze to nie sa swierszcze domowe????Ha?

Jezeli pojemniczek jest umieszcony w terrarium to swiersz skaczacy z takiego pojemniczka nie wyskoczy poza obszar terra :] Teraz trzeba sie zastanowic jak tu zdobyc kilkaset takich pudeleczek :P

ja trzymam świerszcze w tych pudełkach w których je kupuję i jakoś nie mam problemów z łapaniem. Ale może to praktyka bo w pracy mam z 10 terrariow do obkarmienia

hmmm dziwie sie ze masz z tym problemy jesli trafiaja ci sie tacy uciekinierzy to moze poprostu trzymaj je w wysokim pojemniku. nie wiem czym ty je lapiesz ale ja naprzyklad nie bawie sie penseta tylko od razu w reke;] a cio mi ucieknie to pies dopadnie i schrupie;]

heh mi zawsze koty terra ze świerszczami wywracają i je jedzą :P:P i ciągle mi po pokoju tego pełno biega :P:P

mnie tam nic nie wyskakuje nawet z malych pudeleczek. A jesli juz wyskoczy to udaje sie to zaraz zlapac.

te świwershcze bardzo bardzo cykają ? :P może są takie cichutkie?:P

Uprawnienia umieszczania postów