Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Cwane swierszcze

Cwane swierszcze

Wszyscy domownicy dostaja bialej goraczki w tym ja... Sa to male cwane dupki, przy kazdej probie wyjecia przezemnie jednego osobnika, wyskakuje jeszcze 3 jego kumpli..Robia to tak niezauwazalnie, ze wrecz wydaje sie to niemozliwe... I rozlaza sie po domu. Pochowaly sie juz chyba w kazdy mozliwy kat. i cwierkaja... Nigdy wiecej swierszczy, musze wrocic do drewnojadow

sigsauer
    Guest

Re: Cwane swierszcze

NAFTALINĄ JE ............. BUAHAHAHAHA

Daro lamparci
    Guest

wsadz je na 50 sekund do zamrażalnika i wtedy je wyjmuj zaden ci niezwieje, ja tak robie i jest git.

heh, tez tak mam, ale uciekinierami prawie zawsze zaopiekuje sie moj kot

Wszyscy pisza ze uciekaja im swierszcze.
    To gdzie wy je trzymacie???

Moje siedza na wytloczkach od jaj.
    Trzymam je w starym akwa o wymiarach 19x35 i wysokosci 27 cm.
    Nawet nie mam przykrycia.
    Jeszcze zaden nie wyszedl ani nie wyskoczyl.

mispushupek
    Guest

a jak by ktoś chciał to morze kupić sobie ze 2000 okpakowań po kliszy i po 3 sztuki trzymać bez pokrywek bo siwerszcz niewyskoczy ma inny promien skoku to był morał :P

mispushupek zastanów sie co piszesz z pudełka po kluszy bez problemu świerszcz wyskoczy !!

Adamek - zle go zrozumiales... mispushupek zarzucil bardzo ciekawy pomysl :]

DAAMOOK? Moze ty karaczany masz co? I tak tylko Ci sie zdaje, ze to sa swierszcze? Nie rozumiem jak to mozliwe, ze nie wyskakuja z terra bez przykrycia?

jaki ciekawy pomysł świerszcz potrafi skakać nawet pionowo w góre a nie wyobrażam sobie 2000 pojemników ze świerszczami pomysł jest conajmniej chory :/

Uprawnienia umieszczania postów