-
Cwane swierszcze
Wszyscy domownicy dostaja bialej goraczki w tym ja... Sa to male cwane dupki, przy kazdej probie wyjecia przezemnie jednego osobnika, wyskakuje jeszcze 3 jego kumpli..Robia to tak niezauwazalnie, ze wrecz wydaje sie to niemozliwe... I rozlaza sie po domu. Pochowaly sie juz chyba w kazdy mozliwy kat. i cwierkaja... Nigdy wiecej swierszczy, musze wrocic do drewnojadow
-
Re: Cwane swierszcze
NAFTALINĄ JE ............. BUAHAHAHAHA
-
wsadz je na 50 sekund do zamrażalnika i wtedy je wyjmuj zaden ci niezwieje, ja tak robie i jest git.
-
heh, tez tak mam, ale uciekinierami prawie zawsze zaopiekuje sie moj kot
-
Wszyscy pisza ze uciekaja im swierszcze.
To gdzie wy je trzymacie???
Moje siedza na wytloczkach od jaj.
Trzymam je w starym akwa o wymiarach 19x35 i wysokosci 27 cm.
Nawet nie mam przykrycia.
Jeszcze zaden nie wyszedl ani nie wyskoczyl.
-
a jak by ktoś chciał to morze kupić sobie ze 2000 okpakowań po kliszy i po 3 sztuki trzymać bez pokrywek bo siwerszcz niewyskoczy ma inny promien skoku to był morał :P
-
mispushupek zastanów sie co piszesz z pudełka po kluszy bez problemu świerszcz wyskoczy !!
-
Adamek - zle go zrozumiales... mispushupek zarzucil bardzo ciekawy pomysl :]
-
DAAMOOK? Moze ty karaczany masz co? I tak tylko Ci sie zdaje, ze to sa swierszcze? Nie rozumiem jak to mozliwe, ze nie wyskakuja z terra bez przykrycia?
-
jaki ciekawy pomysł świerszcz potrafi skakać nawet pionowo w góre a nie wyobrażam sobie 2000 pojemników ze świerszczami pomysł jest conajmniej chory :/
Uprawnienia umieszczania postów