Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Zamienie Gekony Murowe 3 SZT

Ratay
    Guest

Zamienie Gekony Murowe 3 SZT

Zamienie Gekony murowe 3 szt dorosle niestety nie znam płci zamienie je na jakiegos ladnego doroslego pajaczka jestem z wrocławia (Są to gekony wystepujące w Grecji nie maja macek jak popularne gekony murowe tylko pazurki) zainteresowanym wysle Foto lub tesh kontakt gg 4019110 jestem zawsze niewidoczny

Ratay
    Guest

Re: Zamienie Gekony Murowe 3 SZT

Aha zapomnialem dodac pajak zeby nie byl samcem ;-)

Goblin
    Guest

"....nie maja macek..." o co ci z tymi mackami chodziło <---- takie małe pytanie :]

koksik
    Guest

chodzilu mu pewnie o przyssawki

dominik1
    Guest

chodzi mu o to ze gekony nie mają listew przylgnych tylko same pazurki pozatym są one już u mnie wiec nie aktualne.Bo dostałem je przed chwilą od cyclosternum

Ratay
    Guest

heh no wlasnie nieaktualne

Goblin
    Guest

"...listew przylgnych..." :I:I masakra takiego określenia niesłyszałem o ile wiem to sie przylgi nazywa ..... ??

dominik1
    Guest

panie goblin niewiem ja urzywam nazwy jakie znalazłemkiedyś w literaturze i tego się raczej trzymam możliwe ze jest to złe określenie sprzeczać się nie będe

Goblin
    Guest

dominik1 ja tesh nie ale mówie że niespotkałem się z takim okresleniem :] no ale cóż może tesh jest właściwe :] kłucić się niemam zamiaru :]

dominik1
    Guest

a co do gekonów to mają pyski podobne do małych krokodyli + niezłe ubarwienie wojskowej zieleni i fajne wyrostki dosłownie jak małe krokodyle nieżle się prezentują w sobote dostana już gotowe terra bo nrazie niechcemryzykowac wole troche odczekać zeby niue śmierdziało w nim

Uprawnienia umieszczania postów