-
Zamienie Gekony Murowe 3 SZT
Zamienie Gekony murowe 3 szt dorosle niestety nie znam płci zamienie je na jakiegos ladnego doroslego pajaczka jestem z wrocławia (Są to gekony wystepujące w Grecji nie maja macek jak popularne gekony murowe tylko pazurki) zainteresowanym wysle Foto lub tesh kontakt gg 4019110 jestem zawsze niewidoczny
-
Re: Zamienie Gekony Murowe 3 SZT
Aha zapomnialem dodac pajak zeby nie byl samcem ;-)
-
"....nie maja macek..." o co ci z tymi mackami chodziło <---- takie małe pytanie :]
-
chodzilu mu pewnie o przyssawki
-
chodzi mu o to ze gekony nie mają listew przylgnych tylko same pazurki pozatym są one już u mnie wiec nie aktualne.Bo dostałem je przed chwilą od cyclosternum
-
heh no wlasnie nieaktualne
-
"...listew przylgnych..." :I:I masakra takiego określenia niesłyszałem o ile wiem to sie przylgi nazywa ..... ??
-
panie goblin niewiem ja urzywam nazwy jakie znalazłemkiedyś w literaturze i tego się raczej trzymam możliwe ze jest to złe określenie sprzeczać się nie będe
-
dominik1 ja tesh nie ale mówie że niespotkałem się z takim okresleniem :] no ale cóż może tesh jest właściwe :] kłucić się niemam zamiaru :]
-
a co do gekonów to mają pyski podobne do małych krokodyli + niezłe ubarwienie wojskowej zieleni i fajne wyrostki dosłownie jak małe krokodyle nieżle się prezentują w sobote dostana już gotowe terra bo nrazie niechcemryzykowac wole troche odczekać zeby niue śmierdziało w nim
Uprawnienia umieszczania postów